Başkan Cahan’dan Anneler Günü Mesajı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Cahan’dan Anneler Günü Mesajı

Anneliğin kutsal bir olgu olduğunu dile getiren Başkan Nurullah Cahan, emek, fedakârlık ve sevginin anneyi temsil ettiğini söyledi.

Her zaman onlardan güç alındığını ve güzel bir geleceğin temelini oluşturan ilk eğitimi annelerin verdiğini dile getiren Başkan Cahan, karşılıksız sevginin de onlar tarafından öğretildiğini ifade etti.

“Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” hadisini hatırlatarak açıklamasını sürdüren Başkan Cahan şöyle konuştu:

“Onlar hayatımızın en değerli varlıkları, en güzel duyguların birleştiği, şüphesiz ki toplumun en kıymetli parçasıdır. Birleştirici unsur olan ve ailesel değerlerin muhafızı annelerimiz bizlerin yarınlara umutla bakmasını sağlıyor. Gördüğümüz her güzel eserin arka yüzünde aslında annelerimiz var. Vatana fayda sağlayan evlatlar onların emekleriyle o eserleri hayata geçiriyor. Hem geleneklerimizde, hem de dinimizde anneler bizlerin en kutsal emanetidir. Onların her zaman yanında olmak, kırmamak bizlerin insani olarak bir borcudur. Hiçbir zaman haklarını ödeyemeyeceğimiz, şefkatin ve iyiliğin temsilcisi annelerimizle, yaşam çok daha anlamlı oluyor. Bizler Uşak Belediyesi olarak evlat yetiştirmenin kutsal bir görev olduğunu bilinciyle annelerimizin mutluluğu, yüzlerinde tebessümün daim olması ve hayatlarının daha da iyileştirilmesi adına her türlü çabayı göstermeyi sürdüreceğiz. Bu vesileyle bizleri canından bir parça olarak gören değerli annelerimizin Anneler Günü’nü  en içten dileklerimle kutluyorum.”