Başkan Cahan, Ciritçilerden 24 Haziran için söz aldı

Çevre düzenlemelerini incelemek üzere yeni cirit sahasına giden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran için ciritçilerin desteklerini aldı.
Başkan Cahan, Ciritçilerden 24 Haziran için söz aldı

Uşak’ta ata sporu ciridin şahlanması ve markalaşması adına önemli projeler hayata geçiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehre kazandırılan yeni cirit sahasının çevre düzenlemelerinde gelinen son noktayı inceledi. Uşak Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ve her yönüyle güzel bir sahanın şehre kazandırıldığını kaydeden Başkan Cahan, ciridin Uşak için en önemli spor alanlarından olduğunu aktardı.

Cahan, “Geçmişten bu güne kadar bu sporla uğraşan genç yaşlı tüm bireylerimizle birlikte ata sporumuza sahip çıktık. Uşak Belediyesi olarak her daim onların yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından buraya yaklaşık 2 bin kişilik Türkiye’de emsali olmayan bir cirit sahası yapıldı. Bizler de buranın çevre düzenlemesini, asfaltlanmasını, bütün peyzaj işlerini Uşak Belediyesi olarak yapıyoruz. Arkadaşlarımız son asfalt çalışmasını yapıyorlar.” dedi.

TÜRKİYE FİNALLERİ UŞAK’TA YAPILACAK

Ciritte her sene çıtasını yükselten ve bu alanda öncü şehirlerden olan Uşak, Türkiye cirit finallerinin bu yılki adresi olacak. Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Nurullah Cahan, “Bildiğiniz gibi, Bilal Erdoğan Beyin de destekleriyle İnşAllah bu yıl 29 Ekim’de Türkiye finalleri bu cirit sahamızda yapılacak. Biz de istedik ki şehrimizin ciritteki temsilcileri ile birlikte olalım. Bir de gündem biliyorsunuz iki gün sonra gideceğimiz sandık. 24 Haziran’da Sayın Cumhurbaşkanımızı o makama tekrar oturtmak için gece gündüz çalışıyoruz, sivil toplum kuruluşlarıyla görüşüyoruz. Burada da ciritçi kardeşlerimizin desteklerini istedik. Sağolsun onlar da bizi kırmadılar. Hem Cumhurbaşkanımıza hem de milletvekillerimize destekleri tam. Tüm camiamıza teşekkür ediyoruz. Şunu göstermek istiyoruz, Türkiye’de ciridin başkenti Uşak’tır ve bunun mührünü İnşAllah bu sene tüm Uşaklı cirit kulüpleri olarak vuracağız.” diye konuştu.


SÜREN CİRİT KULÜBÜ BAŞKANI BARDAK: PAZAR GÜNÜ TAM DESTEK VERECEĞİZ

24 Haziran seçimleri için ciritçilerin desteklerini isteyen Başkan Cahan’a yanıt olarak, “Bizlerin daima yanında olan Belediye Bakanımızın bizler de yanındayız.” diyen Süren Atlı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bardak şöyle konuştu: “Öncelikle bizimle sonuna kadar ilgilendiği ve yanımızda olduğu için Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Biz de sonuna kadar onunlayız. Bu sahanın yapımında ve düzenlenmesinde emeği geçen tüm büyüklerimize saygıyla teşekkür ederim. Pazar günü de İnşAllah seçimlerde tam destek vereceğiz.”

Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Can, “Öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye finallerinin Uşak’ta yapılmasında emeği geçen Bilal Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza hem sahamız hem de destekleri için teşekkür ediyoruz. Bizler için koşturan, büyük emeği geçen ve çevre düzenlemelerimizi yapan Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a çok teşekkür ediyoruz. 24 Haziran’da da baştan sona kadar el birlik hareket edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Ciridin genç yüzlerinden, Karaoğlan Spor Kulübü oyuncularından Hasan Öztek de, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a verdiği hizmetler için çok çok teşekkür ederiz. Yapılan hizmetlerden dolayı ful destek, tam destek.” vurgusu yaptı.