Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar deprem bölgesi Hatay'dan önemli görüntüler paylaştı!

Depremden en çok etkilenen illerden birisi Hatay olurken Hatay'dan gelen görüntüler olayın özeti gibiydi.
Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar deprem bölgesi Hatay'dan önemli görüntüler paylaştı!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem çevre 10 ilde büyük bir yıkımın meydana gelmesine neden olurken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar depremin en çok vurduğu illerden birisi olan Hatay ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem başta Hatay, Gaziantep, Diyarbakır olmak üzere toplamda 10 ili yerle bir ederken Bakan Yardımıcısı Birpınar'ın yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. 

TAHRİP EDİLMİŞ!

Depremden en çok etkilenen illerden birisi Hatay olurken Hatay'dan gelen görüntüler olayın özeti gibiydi. Kolonların nasıl tahrip edildiğini gösteren paylaşımlarda bulunan Bakan Yardımcısı Birpınar birçok paylaşımda bulundu. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği ve binlerce kişinin de yaralandığı Kahramanmaraş merkezli depremde Türkiye büyük bir yara alırken 10 ilde yıkım meydana geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin ardından bir takım paylaşımlarda bulundu. 

Hatay depreminden paylaşımlarda bulunan Birpınar'ın paylaşımında kolonların nasıl tahrip edildiği ve insanların ölü sürüklendiği görülürken Birpınar'ın paylaşımları şu şekilde oldu;