Bakan geldi Müdür değişti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu geçtiğimiz günlerde Uşak’a geldi.. Gençlik ve Spor Müdürü değişti.
Bakan geldi Müdür değişti

Geçtiğimiz yıl Kütahya Gençlik ve Spor Müdürüyken Uşak’a geçici görevle atanan Feyzullah Gayret’in yerine yine geçici olarak görevlendirme ile Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Hacı Tevfik Özdemir atandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 28 Kasım’da Uşak’a gelerek bir takım ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu ve temel atam törenlerine katıldı.

Uşak’tan ayrılan Baka Kasapoğlu’nun talimatıyla geçici olarak 3 Aralık 2021 tarihinde Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Feyzullah Gayret görevden alındi. Gayret’in yerine 2 Aralık itibarıyla yine geçici olarak Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Hacı Tevfik Özdemir atandı

Hacı Tevfik Özdemir Kimdir?

15.07.1981 Aksaray doğumlu Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğinden mezun oldu. Uşak ili ve İlçelerinde öğretmen ve yönetici olarak bir çok alanda görev aldı. 2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığından ayrılarak Gençlik ve Spor Bakanlığa geçiş yaptı

06.06.2016 yılında Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uşak Gençlik Merkezinde Gençlik Merkezi müdürü olarak göreve başladı. 06.07.2022 tarihinde İl müdürlüğü bünyesinde Gençlik Hizmetleri Müdürü olarak görevine devam etti.

02.12. 2022 tarihi itibari ile Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Geçici görevlendirmeyle Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Hacı Tevfik Özdemir

Bakan talimatıyla görevden alınan Uşak Gençlik ve Spor eski İl Müdürü Feyzullah Gayret