Askerlik yerleri SON DAKİKA açıklandı! MSB şubat ayı askerlik SINIFLANDIRMA 2024 6 ay SORGULAMA

Milli Savunma Bakanlığı son dakika açıklaması ile yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçlarını açıkladı. Sınıflandırma sonuçları sorgulama / öğrenme
Askerlik yerleri SON DAKİKA açıklandı! MSB şubat ayı askerlik SINIFLANDIRMA 2024 6 ay SORGULAMA

Askerlik yerleri SON DAKİKA açıklandı! MSB şubat ayı askerlik SINIFLANDIRMA 2024 6 ay SORGULAMA - Vatani görevini yapmak için silah altına alınmayı bekleyen adayların yakından takip ettikleri resmi duyuru son dakika geldi.

Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu duyurusunda "Şubat/Mart ve Nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz." ifadelerine yer vererek sınıflandırma sonuçlarını açıkladığını duyurdu.

ASKERLİK SINIFLANDIRMA SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Mill Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan resmi duyuru ile "Şubat/Mart ve Nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz." denilerek sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını ilan etti.

sonuclar.jpg

Şubat / Mart ve Nisan 2024 döneminde silah altına alınacak olan erler ile yedek subay / astsubay adaylarının sınıflandırma sonuçları belirlenmiş oldu. Söz konusu sonuçlar tüm askerlik şubeleri üzerinden öğrenilebileceği gibi aynı zamanda e-Devlet üzerinden de görüntülebilecek. Söz konusu kuraların dışarıdan müdahaleye kapalı yazılım vasıtasıyla sınıflandırma kurulu huzurunda yapıldığı belirtildi.