Aşigolardan yeni bir stat için dev kampanya ve Uşak milletvekillerine sitem

Aşigo olarak tanınan Uşakspor taraftarları bugün sosyal medya kanalı ile yeni bir stat yapılması için dev bir kampanya başlattı.
Aşigolardan yeni bir stat için dev kampanya  ve Uşak milletvekillerine sitem
Bugün saat 21.00 de sosyal medya hesaplarından, vali, belediye başkanı, Uşak milletvekilleri ve bakanları da etiketleyerek yeni bir futbol sahası özlemlerini dile getirecek olan aşigolar, tüm Uşak’ı bu kampanyaya destek olmaya çağırdı.

TFF. 2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Uşakspor’un, maçlarını günümüzde ihtiyaçlarını karşılamaktan çok uzak olan 53 yıllık Bir Eylül Stadı’nda oynamak zorunda kalması taraftarın sabrını taşırdı. Yeni bir stat yapılması konusunda özellikle Uşak milletvekillerinin gerekli çabayı göstermemesi de taraftarları çileden çıkarıyor.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay’ın 4 dönemdir, AK parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in 2 ve CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın 3 dönemdir vekil olduğunu hatırlatan taraftarlar, yeni bir stadyum yapımı konusunda milletvekillerini pasif kalmakla eleştirdi.

Kırmızı siyahlı taraftarlar, Uşak ve Uşakspor’a yakışır bir stadyum yapılması konusunda 3 milletvekilinin de bir an önce harekete geçmeleri konusunda çağrı yaptı.

 

DEV KAMPANYA BU AKŞAM BAŞLIYOR

Uşak’a yeni bir stadyum yapılması konusunda sosyal medya aracılığı ile dev bir kampanya başlatan aşigolar, Uşak halkına şu çağrıyı yaptı:

Büyük Uşakspor Ailesi

Bildiğiniz üzere yeni bir stad arzumuz yıllardır var her defasında yeni stad istediğimizi dile getirdik ama başarılı olamadık.

Siz Değerli Uşakspor sevdalılarından ricamız; bugün (26 Şubat Çarşamba) saat 21.00 da #Twitter da #UşakStadınıİstiyor hastag'i ile ve bunun yanında Belediye başkanını , Milletvekillerini , Bakanları , Vali'yi etiketlemenizdir damga vurmak ve gerekli yerlere sesimizi daha iyi ulaştırmak için çabalayacağız. Bunu yaparken sorumluluk bize düşmekle birlikte size de düşüyor.

Gayemiz bir hep birlikte başaracağız , “Başarısız oluruz” düşüncesiyle önemsememezlik yapmayalım. Ne kadar katılım olursa o kadar sesimiz duyulmuş olur sizlere güveniyoruz.”

“Uşakspor Stadını istiyor”