Asel Bebek için Tiritoğlu Parkı’nda yardımda bulunabilirsiniz

Doğuştan SMA hastası Asel bebeğin tedavisine katkıda bulunmak isteyenler için Tiritoğlu Parkı’nda stant açıldı.
Asel Bebek için Tiritoğlu Parkı’nda yardımda bulunabilirsiniz

Sivaslı ilçende Pınarbaşı beldesinde yaşayan ve doğuştan SMA hastası olan Asel Bebeğin tedavi olabilmesi ailesi tarafından Tiritoğlu Parkı’nda yardım standı açıldı.

Stantta satılan ürünler, tamamen hayırsever Uşaklılar tarafından oluşturulan iyilik zinciri ile temin edildi. Ayrıca Uşak halkının zamanla yarışan 2 yaşındaki Küçük Asel’e yardım edebilmek için stanttan bir şeyler alma yarışına girmesi aileyi çok mutlu etti.

Anne Saadet Dinç, “Uşak İsmet Paşa Caddesi Tiritoğlu Parkındayız.

Asel kızımız standımızda, siz sevgili gönüllülerin yardımlarını bekliyor. Bebeğimize maddi manevi desteklerini esirgemeyen için Sivaslı Belediyesine çok teşekkür ederiz. Uşak halkının da desteği bizi çok mutlu kıldı.


 

Bebeğimizin yaşaması için tüm Uşak halkının maddi manevi desteğini bekliyoruz” dedi.

Baba Rıfat Dinç de “Bize Tiritoğlu Parkı’nda bu standı açmamız için izin veren Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın’a çok teşekkür ediyorum. Tiritoğlu Parkı’nda 15 güne kadar kalacağız. Sonra Uşak Belediyesi önünde de yine 15 gün kadar kalacağız.

Bütün Uşak halkından biricik yavrumuzun yaşaması için yardımlarını esirgememesini diliyoruz. Gerçi şu ana kadar yapılan yardım ve destekler Asel bebeğin ailesi olarak biz çok mutlu kıldı” dedi.

Babaanne Raziye Dinç; “Çocuklarım Rıfat ve Saadet’in çocukları olmuyor. Tüp bebek yöntemi ile ikizleri oldu. Alya bebek 7 aylıkken SMA hastalığından yaşamını yitirdi.

Ben biricik torunum Ales bebeğinde ölmesini istemiyorum. Bize yardım edin biricik torunum yaşasın. Çocuklarımın başka çocukları olmayacak. Lütfen bize yardım edin” dedi.

(SALİH KILINÇ/HABER)