Asel bebek için bir günlük hasılatını bağışladı

Sivaslılı esnaf Tahsin Küçük, doğuştan SMA hastası Asel bebeğin tedavisi için bir günlük hasılatını bağışlayacağını duyurdu.
Asel bebek için bir günlük hasılatını bağışladı

Sivaslı merkez çarşı içerisinde manav dükkanı olan Tahsin Küçük, Asel bebeğin durumuna çok üzüldüğünü, sürekli yardım etmek istediğini, hali vakti olan herkesi de küçük bebeğin yaşaması için yardım etmeye davet ettiğini açıkladı.

İlçemize bağlı Pınarbaşı beldesinde yaşayan Rıfat ve Saadet Dinç çiftinin 2018 yılında dünyaya gelen Asel ve Alya bebekleri doğuştan SMA hastası teşhisi konmuş, Alya bu hastalıktan 7 aylıkken yaşama veda etmişti.

Asel bebeğin yurt dışında gen tedavisi görmesi için yüklü miktarda yardım gerekiyordu. Sivaslı halkı ve esnafı da Asel bebeğin yaşaması için adeta seferberlik ilan etti.

Manav Tahsin Küçük, “İşyerimin günlük hasılatı şimdilik 300 TL ile 500 TL arasında bir günlük hasılatımı olduğu gibi Asel bebeğin yaşaması ve tedavisi için bağışlıyorum.

İşyerime vatandaşların da yardım yapabilmesi için bağış kumbarası koydum. Bu minik bebeğimizin tedavi görmesi ve yaşaması için bütün vatandaşlarımızı yardımcı olmaya çağırıyorum.

Ben şahsen Asel bebek bu dertten kurtulana kadar yardım etmeye devam edeceğim” dedi.

İlgili Haberler