Ankara Valiliği sel ve su baskını uyarısında bulundu!

Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından bugün Ankara Valiliğin, yağışın etkisini göstermesi ile birlikte sel ve su baskını uyarısında bulundu.
Ankara Valiliği sel ve su baskını uyarısında bulundu!

İki gün önce Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı ile birlikte Pazartesi günü de dahil olmak üzere önümüzdeki süreçte sağanak yağışların etkisini göstereceğini açıkladı. Konu hakkında yapılan uyarının ardından bugün şehir genelinde sağanak yağış görülmeye başlandı. Pazartesi günü de hakim olacak olan bu yağışların ardından şehirde meydana gelebilecek olan olumsuz durumlara karşı Ankara Valiliği de uyarılarda bulundu. 

ANKARA VALİLİĞİ UYARILARDA BULUNDU! 

Yaşanan yoğun yağış nedeni ile Ankara Valiliği tarafından vatandaşlara "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son alınan verilere göre; bugün ve yarın ilimizin güney kesimlerinde kuvvetli sağanak yağış, yarın havanın soğumasıyla karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde yer yer kuvvetli kar yağışı, yükseklerde buzlanma ve don beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" şeklinde uyarılar yapıldı. 

Dışarıda yaşanabilecek olan her türlü olumsuz duruma karşı vatandaşların acil durumlar için dikkatli olması gerektiği öğrenildi.