Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma halka arz alınır mı?

Altınay Savunma Teknolojileri halka arz, borsacıların odağında! Yatırımlar son dönemlerde SPK’dan peş peşe onay alan halka arzları yakından takip ediyor. Altınay Savunma halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, alınır mı?
Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma halka arz alınır mı?

Savunma sanayi sistemleri noktasında önemli firmaların başında gelen Altınay Savunma Teknolojileri halka arz oluyor. SPK’nın onay verdiği şirketlerin başında gelen Altınay Savunma Teknolojileri talep toplama tarihi açıklandı. İşte Altınay Savunma halka arz hakkında merak edilenler

ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ

Altınay Savunma Teknolojileri halka arz talep toplama tarihleri belli oldu. Altınay Savunma halka arz talep toplama tarihleri 8, 9, 10 Mayıs olarak açıklandı. Talep toplama işlemlerinin tamamlanması sonrasında sonuçların önümüzdeki hafta açıklanması ve Kurban Bayramı öncesinde de borsada işlem görmesi bekleniyor.

ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Halka arzlara katılacakları en merak ettiği soru firmaların halka arzda kaç lot dağıtım yapacağıdır. Bu soruya talep toplama ve katılımcı sayısı belli olmadan net bir cevap vermem mümkün değildir.

Ortalama olarak 2 milyon kişinin katılması halinde 21 lot, 3 milyon 500 bin kişinin katılması halinde de 12 lot dağıtım olabileceği öngörülüyor. 4 milyon katılımda da kişi başı 10 lot verilebilir.

ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ 1 LOT FİYATI

Katılımcılar için Altınay Savunma Teknolojileri 1 lot fiyatı belli oldu. 1 lotun değeri 32 TL olarak açıklandı. Firma SPK’dan onay alarak halka arz olacağını açıkladı. Altınay Savunma halka arzda sermayesini 35,3 milyon TL artıracak ve 235,3 milyon TL’ye yükseltecek.

Altınay Savunma Teknolojileri 8, 9, 10 Mayıs tarihleri arasında talep toplama işlemlerini gerçekleştirecek. 10 Mayıs Cuma günü sona erecek talep toplama sonrasında sonuçların 13 - 17 Mayıs tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

NOT: Haberimiz bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.