Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Ali Karaca'dan 29 Ekim mesajı

Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Ali Karaca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Ali Karaca'dan 29 Ekim mesajı
Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Ali Karaca, Türk Milletinin şanlı tarihine bakıldığında şartlar ne olursa olsun bağımsızlığı ve istikbali uğruna tarihin her sahnesinde mücadele verdiği görüleceğini belirttiği mesajında şunları ifade etti;

 

Şanlı Türk milletimizin izleri, kurduğu birçok devletle, kültürü ve medeniyetiyle bugün halen Asya’da, Avrupa’da ve Afrika’da görülmektedir. Tüm dünyaya bağımsızlığımızın bir kez daha ilanı 29 Ekim 1923 tarihinde olmuştur. Kahraman Türk milletimiz bu tarihte bütün yoksunluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen tüm esaret zincirlerini kırarak bir kere daha bütün dünyaya “Türk devletsiz olmaz!” diye haykırmıştır.

Bugün Türk milleti olarak bizlere düşen görev, cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmektir. Büyük Türk milleti olarak Kürt, Türkmen, Alevi’si ve Sünni’si ile milletimizi oluşturan bütün fertleriyle hiçbir ayrım gözetmeksizin cumhuriyetimizin ve devletimizin bütünlüğünün ebediyete kadar devamı için bir ve beraber olunmalıdır. Birliğimize ve beraberliğimize kasteden bizleri ayrıştırmak ve bölmek isteyenlere asla müsaade edilmemelidir. Terör örgütü PKK, YPG ‘ye karşı başlatılan kahraman ordumuzun sürdürdüğü mücadele tavizsiz bir şekilde devam etmeli, son terörist yurdumuzdan ve bölgemizden temizlenene kadar devam etmelidir. Terör örgütünün ülkemiz içerisindeki sözde akademisyenleri, gazetecileri, siyasetçileri de ihanetlerinin bedelini ödemelidir. Bu doğrultuda milli irademizin tecelligahı olan şanlı meclisimizin çatısı altında bizleri bölmek için çabalayan, ihanet sözlerini fütursuzca sarf eden, terör örgütünün ağzıyla konuşan hainleri mecliste istemediğimizi, onların milletvekilliklerinin de düşürülerek meclisten çıkarılmaları gerektiğini bir kere daha ifade ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kuruluşunda mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden bütün gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Derdi ve mücadelesi vatan, millet, ezan ve bayrak olan bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.