Ali Osman Doruk yeniden İMO Uşak Şube Başkanı oldu

İki dönemdir İMO Uşak Şube Başkanlığı görevini yürüten Ali Osman Doruk, 3'üncü kez İMO Uşak Şube Başkanı seçildi.
Ali Osman Doruk yeniden İMO Uşak Şube Başkanı oldu

SALİH KILINÇ / İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Uşak Şubesi 11. Dönem Olağan Genel Kurulu, Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Salonunda yapıldı. Cumartesi günü yapılan Kongrenin Divan Başkanlığına eski İMO Uşak Başkanlarından Mehmet Çakır seçildi.

Seçimlere katılan 378 üyeden 255 üyenin oyunu alan mevcut Başkan Ali Osman Doruk, 3. kez yeniden başkan seçildi. Rakibi Ahmet Neoldum ise 124 oy alabildi.

Son iki dönemdir İMO Uşak Şube Başkanı seçilen Ali Osman Doruk, İMO Afyonkarahisar Temsilciliği ve Uşak’ın birleşmesi ile bu kez karşısında komşu ilden bir rakip buldu. Afyonkarahisar temsilciliğinden Ahmet Neoldum ile yarışan Ali Osman Doruk üyelerin yüzde 50 sinin katılımı ile gerçekleşen seçimin ülke genelinde yapılan seçimlere göre büyük bir katılım oranı olduğunu belirtti.

Doruk, “Şubemizin 2019 yılı aralık ayında Afyonkarahisar temsilciliğinin bağlanması ile daha da güçlenmiştir. Artık iki ilin dostluğunun ve gücünün birleştirerek daha güzel işlere imza atmanın zamanı gelmiştir. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazananı İMO Uşak Şubesi olmuştur” dedi.

İki yıllık dönem için yeni seçilen İMO Uşak Yönetim Kurulu; “Ali Osman Doruk (Başkan), Emre Erdem, Erdem Doğan, Damlasu Yağmur Akkaya, Yasin Sevgi, Bayram Görenekli gibi genç ve dinamik isimlerden oluştu.