Ali Karaca; Muhsin Yazıcıoğlu suikasti geçen 11 yıla rağmen çözülemedi

Kahramanmaraş'ta 11 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Alperen Ocakları İl Başkanlığınca düzenlenen etkinliklerle anıldı.
Ali Karaca; Muhsin Yazıcıoğlu suikasti geçen 11 yıla rağmen çözülemedi
Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Ali Karaca, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesinin 11'inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Bundan 11 yıl önce 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi Keş Dağları’nda kahpe bir suikast sonucu şehadete erişen Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadet yıl dönümüne eriştiğimiz bugünde, O’nu kaybettiğimiz ilk günkü acısını ve hüznünü yeniden yaşıyoruz.

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu sadece Alperenlerin ve Büyük Birlik Hareketine gönül verenlerin değil, sağcısı- solcusu, Alevisi-Sünnisi, doğulusu-batılısı ile bütün Türkiye’nin sevdiği, saydığı ve değer verdiği Muhsin Başkanı’ydı. O uğrunda canını feda ettiği ve çok sevdiği milletine hizmet etmek için ömrünü feda etmiş bir devlet adamıydı. O’nun hiçbir zaman makam ve mevkide gözü olmadı. O hayatı boyunca dik durdu, yanlışa yanlış, doğruya doğru diyen bir anlayışla ilkeli ve seviyeli bir siyaset izledi. Şehit Liderimiz siyaseti Allah’ın rızasını kazanmak ve milletine hizmet etmek için yaptı.

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Doğulusu-Batılısı, Kürdü-Türkmeni, Alevisi-Sunnisi ile bu milletin birliği için mücadele etti. Ülkemizi ve milletimizi sömürmek isteyen küresel güçlerin daima karşısında oldu. “Eğer, Amerika’nın İsrail lobilerinin, AB fonlarının, küresel mafyanın, Türkiye’yi sömüren sermayenin, çetelerin adamı olmayı kabul etseydim başbakan yardımcısı olurdum, başbakan da olurdum, başka şeyler de olurdum. Ama ben sizinle yürümek istediğim için tenezzül bile etmedim, etmem de.” diyerek küresel güçlerin daima karşısında olduğunu, hiçbir derin yapıya sırtını yaslamadığını ifade etmiştir. Dimdik durarak izlediği bu kutlu yolda Türkiye’deki derin yapının ve küresel güçlerin daima hedefinde olan Şehit Liderimiz, 25 Mart 2009 tarihinde alçak bir suikastle şehit edildi.

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na gerçekleştirilen suikast geçen 11 yıla rağmen halen daha çözülemedi. Helikopterin düştüğü ilk andan itibaren GPS cihazları ile yer tespiti yapılabilmişken enkaz başka bölgelerde aratılmış, o bölgeye gitmek isteyenlere engel olunmuş, Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının bulunduğu bölgeye devletin gücü ve imkânları ulaştırılmamış, enkaza ulaşılmamıştır. Şehit Liderimiz ve yol arkadaşları nihayetinde 3 günün ardından köylüler tarafından bulunmuştur. Arama ve kurtarmada kendini göstermeyen ve ne yazık ki gelmeyen devletimiz dava sürecinde de bizleri yalnız bırakmış, dava dosyası 11 yıldır adeta ilerleyemez hale gelmiştir. Ne yazık ki geçen sürede basit suçlar hakkında açılan davalar haricinde suikast davası da halen açılmamıştır. Geçen bu süreçte deliller karartılmaya ve yok edilmeye çalışılmış, dava dosyası defalarca kapatılmak istenmiştir. Biz Alperenler, hangi kirli oyunlar oynanırsa oynansın, kimler bu dosyayı kapatmaya çalışırsa çalışsın, asla dosyanın kapanmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu suikast davasının peşini bırakmayacağız. Çözülene kadar, tüm failler bulunana kadar bu davanın takipçisi olacağız.

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak bizler Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda, O’nun bizlere bıraktığı emanetin ve sorumluluğun bilinciyle İ’lay-ı Kelimetullah için Nizam’-ı Alem davasını sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Batı medeniyetinin özendirildiği, ahlaksızlığın moda haline geldiği, kötü alışkanlıkların normalleştiği bu kirlenmiş çağda bizler daima Şehit Liderimizin hayalini kurduğu “Nefsini ruhuna, ruhunu Allah'a tabi kılmış bir Alperen gençliği” ocaklarımızda yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu düşüncelerle 25 Mart 2009 tarihinde alçak suikastte şehadete ulaşan başta Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İsmail Güneş ve Kaya İstektepe’ye Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet ruhları şad olsun."