Akaryakıt fiyatları güncel rakamlar! Benzin, motorin ve LPG ne kadar?

Akaryakıt fiyatlarında güncel rakamlar sürücüler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sürücüler artık son haftalarda peş peşe gelen akaryakıt zamlarından sonra akaryakıt fiyatlarının ne durumda olduğunu merak ediyor. İşte güncel rakamlar
Akaryakıt fiyatları güncel rakamlar! Benzin, motorin ve LPG ne kadar?

Akaryakıt fiyatları bir dönem peş peşe gelen zamlarla birlikte tarihi rakamları görmüştü. Bunun üzerine brent petrol fiyatlarının da hızla artması akaryakıt fiyatlarında sürücülerin sesini çıkartacak seviyelere gelmesine neden oldu.

Yaşanan bu gelişmelerden sonra sürücüler güncel akaryakıt fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Benzin, motorin ve LPG’ye zam yapılacak mı? Akaryakıtta indirim beklentisi var mı? İşte piyasadaki son duyumlar ve akaryakıt fiyatlarındaki güncel rakamlar..

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI UÇTU

Motorin ve benzin fiyatları gelen son zamlarla birlikte resmen uçtu. Piyasalardan alınan son rakamlara göre motorin fiyatları 43 TL’yi aşarken, benzinin litre fiyatı 45 TL’yi arkasında bıraktı. Brent petrol fiyatlarının akaryakıt fiyatları üzerinde belirleyici olduğu herkes tarafından biliniyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan zam furyasından sonra akaryakıt fiyatları için peş peşe indirim haberleri gelmişti.

Sabah saatlerinde alınan son rakamlara göre brent petrol fiyatı yüzde 0,48 oranında artış göstererek 87,84 dolar seviyesini geçti.

2 NİSAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Güncel Akaryakıt Fiyatları İstanbul Anadolu Yakası

Benzin Fiyatı: 43.38 TL

Motorin Fiyatı: 41.94 TL

İstanbul Avrupa Yakası Güncel Akaryakıt Fiyatları

Benzin Fiyatı: 43.47 TL

Motorin Fiyatı: 42.01 TL

Ankara Güncel Akaryakıt Fiyatları

Benzin Fiyatı: 44.23 TL

Motorin Fiyatı: 42.83 TL

İzmir Güncel Akaryakıt Fiyatları

Benzin Fiyatı: 44.44 TL

Motorin Fiyatı: 43.04 TL

AKARYAKITA ZAM YA DA İNDİRİM GELECEK Mİ?

Sürücüler, bu sebeple sektör yetkililerinden gelecek açıklamaları yakından takip ediyor. Şu anda akaryakıt fiyatları için henüz zam ya da indirim kararı bulunmuyor. Son olarak akaryakıt fiyatlarında motorine Cuma günü 1 TL civarında bir indirim yapılmıştı. Benzin fiyatları ise zamlanırken, LPG fiyatlarında bir değişiklik olmamıştı.