Akaryakıt fiyatları güncel! Akaryakıt fiyatları ne kadar?

Akaryakıt fiyatları güncel rakamlar sürücüler tarafından emrak konusu olmaya devam ediyor. Brent petrol fiyatlarının dalgalanması ile birlikte harekete geçen akaryakıt fiyatlarında son rakamlar ne? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar..
Akaryakıt fiyatları güncel! Akaryakıt fiyatları ne kadar?

Piyasaların yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları 2 ileri 1 geri şeklinde fiyatlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 5 kuruşluk zam sonrasında fiyatlarda bir değişme olup olmadığı merak ediliyor. Akaryakıt fiyatlarına zam ya da indirim gelecek mi? 21 Mayıs güncel akaryakıt fiyatlarında son durum ne?

Akaryakıt fiyatları İstanbul, Ankara ve İzmir olarak yakından takip ediliyor. Vatandaşlar piyasalarda güncel indirim ya da zam haberi olup olmadığını merak ediyor. Brent petrol fiyatları yükselmeye devam ederken, akaryakıt fiyatları için yeni bir zam ya da indirim haberinin akıbeti merak konusu oldu.

AKARYAKITTA SON DURUM NE?

Motorin ve benzin fiyatları sürücüler tarafından araştırılıyor. Brent petrol akaryakıt fiyatları üzerinde belirleyici bir etkiye sahip. Salı günü varil başına ortalama olarak 84 doların altına gerileyen brent petrol şu anda82,85 dolardan işlem görüyor. Fiyatlardaki bu dalgalanma akaryakıt fiyatları için de belirsiz bir durum oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda İran ve İsrail arasındaki gerginlik fiyatları bir nebze tırmandırmıştı.

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı: 42,74 TL

Mazot fiyatı: 40,22 TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı: 43,71 TL

Mazot fiyatı: 41,22 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı: 43,94 TL

Mazot fiyatı: 41,46 TL

AKARYAKITA ZAM YA DA İNDİRİM VAR MI?

Akaryakıt fiyatları için aktarılan son habere göre henüz yakın zaman için benzine ve motorine zam ya da indirim haberi beklenmiyor. Fiyatlara ilişkin yeni bir gelişme olduğunda sizlere aktarıyor olacağız.