AK Partili tarhanalı Murat Dağlı ve Kentparklı çok renkli bir meclis toplantısı

Uşak Belediye Meclisi Ekim Ayı 1. Oturumu oldukça renkli görüntülere sahne oldu. AK Parti İl, ilçe, kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Tarhanacı Mustafa Yeldanlı, Murat Dağı Yok Olmasın Sözcüsü Funda Öz Akcura meclis toplantısını izleyen isimler oldu.
AK Partili tarhanalı Murat Dağlı ve  Kentparklı çok renkli bir meclis toplantısı

Uşak Belediye ve Belediye Meclisi Başkanı Nurullah Cahan, Kentpark’a Uşaklıların ağaç dikmek ve bir an önce yeşertmek için övgüye layık bir gayret içerisinde olduğunu açıkladı.

“KENTPARK’TA DİKİLİ BİR AĞACINIZ OLSUN” KAMPANYASI

Cahan, “Kent merkezinde 11 hektarlık bir alanı yemyeşil bir orman yaparak ağaçlandıracağız. Yılbaşı geldiğinde kentimize güzel eserler kazandırmış olacağız. Yeni yaptırdığımız Orhan Dengiz Anadolu Lisesi binası da bitmiş olacak ve yerini Kentpark alanına katacağız Allah’ın izni ile.

Yıkmış olduğumuz okul binalarının yerinde şimdi peyzaj çalışması yapıyoruz. Orada tamamladığımız şelalemizin de 10 güne kadar suyu şırıl şırıl akacak. Bunun yanında bir kampanya başlattık. Herkesin Kentpark’ta dikili bir ağacı olsun.  Burada dikilecek 5 ile 10 yaş arasında ağaçlarımız var.  Ve aralarında gülü, çiçeği, yosunu, çamı ve çınarı olmak üzere 57 bin çeşit bitki örtüsü var.

Kampanyamız büyük ses getirdi. Anaokulu, ilkokul çocukları geldi. Kurumlarımız geldi. AK Parti İl Başkanımız ve yöneticileri gelerek alanda ağaç dikimi yaptı. İl Genel Meclisi üyeleri de geldi. Biz de istiyoruz ki meclis olarak ağaç dikelim. Bugün dikmeyi planlıyorduk ama yağmur nedeniyle yarın parti ayırımı gözetmeksizin hep beraber dikelim” şeklinde tüm Uşak halkını ağaç dikmesi için çağrı yaptı.

TARHANA BABA’YA BAŞKANLIK PLAKETİ

Meclis toplantısını izlemek için gelen Mustafa Yeldanlı’yı (Tarhana Baba) gören Başkan Cahan, “Tarhana Baba yarım asrı aşan bir zamandır ömrünü Uşak tarhanasına harcadı ve tarhanamızın tüm dünyaya tanıtımında büyük rol oynadı. Biz de Uşak Belediye Meclisi olarak kendisini, “Tarhana Komisyonu Başkanı” seçtik. Tarhanaya adadığı koca bir ömür için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diyerek bir plaket sundu.

Tarhana Baba’da Cahan’a teşekkür ederek kendisi olsun olmasın tarhanayı tanıtım işini bırakmamalarını istedi.

Başkan Cahan, “Bugün burada AK Parti Uşak İl Teşkilatı meclis toplantımızı izlemeye gelmişler kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bütün siyasi parti il ve ilçe başkanlarını yönetim kuruluşlarını meclisimize davet ediyorum. Toplumun her kesimini temsil eden meclisimizde toplumumuzun her kesimini görmekten büyük bir mutluluk duyacağız” dedi.

Cahan, meclis toplantısını izleyen “Murat Dağı Yok Olmasın Platformu Sözcüsü” Funda Öz Akcura’dan da başta Murat Dağı olmak üzere Uşak’ın tüm çevre sorunları ile ilgili bir sunum yapmasını istedi.

Uşak Belediye Meclisi Ekim Ayı 1. Oturumunu izleyenler arasında; AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayer, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri yer aldı.