AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Huzurevi sakinlerini ziyaret etti

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 'Yaşlılar Haftası' nedeniyle, Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler.
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Huzurevi sakinlerini ziyaret etti

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ve teşkilat mensuplarının katıldığı ziyarette, yaşlılara çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Huzurevi sakinleriyle sohbet eden AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 2002'den sonra toplumun her kesimine yönelik önemli reformların hayata geçirildiğini ve bu çalışmalar kapsamında yaşlılara da ayrı bir önem verildiğini söyledi. 

Yaşlıların daha iyi koşullarda yaşaması için Uşak Huzurevi'nin binasının yenilendiğini belirten Mehmet Çakın, "Büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır ve onları her fırsatta hatırlamaktayız. Gerek bireysel ve gerekse parti bazında yaşlılarımızın her daim yanındayız. Hükümetimiz, yaşlılarımıza yönelik bir dizi reformu hayata geçirdi ve Uşak'ta bu konuda boş durmadık. Uzun yıllardır hizmet vermekte olan binamızı yeniledik ve büyüklerimize daha iyi bir fiziki mekan oluşturduk. Bu konudaki çalışmalarımız ilerleyen günlerde de devam edecek. Şahsım ve partim teşkilatım adına, tüm yaşlılarımızın bu anlamlı haftasını tebrik ediyorum" dedi.