Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuç sorgulama ekranı, sonuç sorgulama nasıl yapılr?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı. Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır? Aile Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranına nasıl ulaşılır?
Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuç sorgulama ekranı, sonuç sorgulama nasıl yapılr?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımlarına dair büyük bir merak yaşanırken sürecin nihayetlendiği açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 bin personel alımı sonuçlarının açıklandığını müjdeledi. Aile Bakanlığı personel alımı sonuçları nereden öğrenilebilir? Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı için sonuç sorgulaması nasıl yapılabilir?

BAŞVURULAR 11 MART’TA TAMAMLANMIŞTI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 8 bin personel alımı için başvuruları vatandaşlar 21 Şubat ile 11 Mart tarihleri arasında yapmıştılar. 11 Mart’ta sona eren başvuru sürecinin ardından başvuru yapan binlerce aday sonuçların açıklanmasını büyük bir heyecanla bekliyorlardı. Bu heyecanlı bekleyişin sona erdiğini bugün bizzat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıkladı. Adeta bayram müjdesine dönüşen bu gelişme ile beraber 8 bin kişi Aile Bakanlığı’nda kadrolu olarak işe yerleştirildiler.

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Aile Bakanlığı’nın 8 bin personel alımı sonuç sorgulama ekranı en çok merak edilen konu haline geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bu sonuçlara ve sonuç sorgulamalarına dair bilgiler verildi. Sonuçların Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden sorgulanabileceği açıklandı. İşe Alım kariyer Kapısı üzerinden yapılan sonuç sorgulaması ile 8 bin personel alımı için başvuruda bulunan adaylar işe alınıp alınmadıklarını sorgulayabiliyor ve sonuçları görebiliyorlar.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILDI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımının hangi kadrolarda olacağını daha önceden duyurmuştu. Buna göre bu personeller destek personeli, aşçı, temizlik görevlisi, engelli bakıcısı, çocuk ve yaşlı bakıcısı, büro personeli, güvenlik görevlisi, sağlık personeli, tekniker, psikolog, çocuk gelişimcisi, sosyal çalışmacı gibi kadrolara alındılar. Kadroya alınan personeller bayramdan sonra işe giriş işlemlerini yapabilecekler.