Ağustos ayının 2. haftası kurban ikramiyesi hesaplara yatıyor

Ağustos ayının ikinci haftasında Kurban bayramı ikramiyeleri milyonlarca emekli vatandaşımızın hesabına yatmış olacak. Tam anlamıyla bayram edecek emeklilerin 1000 TL tutarındaki ikramiyelerinin her bayram hesaplarına yatacak. 2018 Kurban bayramında 6 ile 10 Ağustos tarihleri arasında ikramiyeler emeklilere dağıtılacak.
Ağustos ayının 2. haftası kurban ikramiyesi hesaplara yatıyor

Kurban bayramına 3 haftalık bir süre kala heyecan iyice artmaya başladı. Büyük şehirlerde yaşayan insanların en büyük sevinci ise tatilin 9 güne ulaşması ve aynı zamanda bayramdan önce emeklilik ikramiyelerin yatacağıdır. Gelen bilgilere göre 1000 TL tutarındaki kurban bayramı ikramiyesi 6 ila 10 Ağustos tarihleri arasında vatandaşların hesaplarına yatacak. Bu parayla elbette kurban kesecek olan vatandaşlar olduğu gibi borç ödeyecek veya yılın stresini atmak için tatile gidecek vatandaşlarda var.

AĞUSTOS AYI EN SICAK AY OLACAK

Küresel ısınmanın baş gösterdiği ve ne zaman yağacağı belli olmayan şiddetli yağmur ile geçen Temmuz ayının son günü yaşıyoruz. Ağustos ayına gireceğimiz son saatlerde sizlere söylemek istediğimiz en önemli şeylerden bir tanesi elbette sıcak bir ay yaşacağımızdır. Eskiden Ağustos ayı geldiğinde herkes kendini ağaçlık alanlara atıyordu ama artık bu mümkün değildir. Kurban bayramının oldukça sıcak bir hafta eşliğinde geçmesi bekleniyor ki sıcak havadan dolayı vatandaşı sevindirecek olan 1000 TL tutarındaki ikramiye 2 hafta kadar erken yatmış olacak.

VATANDAŞ TAM ANLAMIYLA BAYRAM EDİYOR

Türkiye’de seçim vaadi olarak her bayramdan önce emeklilere 1000 TL ikramiye verileceği söylenmişti. Geçmiş bayramda verilen ikramiyenin bu bayramda da verilmesi bekleniyordu ve resmi açıklama yetkililer tarafından yapıldı. İkramiye 6-10 Ağustos tarihinde, yani Ağustos ayının ikinci haftası emekli vatandaşlarımızın hesaplarına yatmış olacak.