Acun Ilıcalı 1 Ayda 1 Milyon Üye Hedefliyor

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı bir televizyon programına telefon ile canlı bağlantı gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı, gerçekleştirdiği telefon bağlantısında yakın gelecekteki hedeflerinden bahsetti.
Acun Ilıcalı 1 Ayda 1 Milyon Üye Hedefliyor

Projeler Devam Ediyor

Son yıllarda şov dünyası ve eğlence sektörü denildiği zaman akla gelen ilk isim Acun Ilıcalı. Acun Ilıcalı, muhabir olarak başladığı kariyerine Acun Firarda programı ile devam etmiş ve sonraki süreçte medya patronu olma başarısı göstermişti. Acun Ilıcalı için Acun Firarda programı bir dönüm noktası oldu. Acun Firarda programının ardından Survivor Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Var Mısın Yok Musun, Fear Factor, O Ses Türkiye ve bunun gibi daha pek çok başarılı işe imza attı.

Acun Ilıcalı, aynı zamanda Acun Medya’nın ve TV8 kanalının sahibi durumunda. Türkiye’ye yalnızca eğlence sektörü alanında hizmet veren bir kanal ve bir eğlence platformu hedefi ile hareket eden Ilıcalı, oldukça kısa bir zamanda hedeflerine ulaşma başarısı gösterdi. Gelinen son aşamada, ülkemizde eğlence sektörü projeleri denildiği anda akla hemen Acun Ilıcalı geliyor. Ilıcalı’nın son projesi ise Exxen isimli dijital içerik platformu oldu. 1 Ocak 2021 tarihinde kullanıcıların hizmetine sunulan Exxen, içeriğinde dizi ve programları barındırıyor ve tamamen eğlence üzerine kurulu durumda.

Canlı Yayına Bağlandı

Exxen’de yer alan programlardan biri de Tolgshow. Tolgshow’un önemli iki ismi Fırat Parlak ve Tolga Çevik, geçtiğimiz günlerde Candaş Tolga Işık’ın programına konuk oldu. Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programı devam ederken Acun Ilıcalı canlı yayına telefon bağlantısı ile katıldı. Exxen’in geleceğini ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunan Ilıcalı, hayallerinin peşinden gitmeye devam ettiğini iletti ve gelinen son aşamanın kendisini memnun ettiğini de sözlerine ekledi.

Acun Ilıcalı, yaptığı konuşmada, kendisine inandığı ve Exxen’e katıldığı için Tolga Çevik’e teşekkür etti. Şu anda Türk televizyon dünyasında komedinin ikinci plana atıldığını ve bu durumun kendisini ziyadesi ile üzdüğünü ileten ünlü yapımcı eğlence dolu bir platformun sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını aktardı. Ayrıca başarılı yapımcı Exxen abonesi olan kişi sayısının 1 ay içerisinde 1 milyona ulaşmasının hedeflendiğini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir