Açıklandı! 22 Nisan yarım gün mü? 23 Kasım okullar tatil mi?

Milyonlarca öğrenci ve veli okullardaki güncel tatil durumunu merak ediyor. Aktarılan son habere göre öğrencilerin merakla beklediği 22 Nisan yarım gün mü, 23 Nisan tatil mi? sorusunun cevabı belli oldu. İşte okul tatil durumuna ilişkin son detaylar..
Açıklandı! 22 Nisan yarım gün mü? 23 Kasım okullar tatil mi?

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan bir gün önce tatil mi yarım gün olmadığı pek çok kişi tarafından araştırma konusu oldu. 22, 23 ve 24 Nisan’ın tatil mi yoksa yarım gün olduğu merak ediliyor. Peki, son durum ne?

22 NİSAN TATİL Mİ?

Aktarılan habere göre 22 Nisan Pazartesi günü resmi tatil kapsamına alınmıyor. Bu sebeple öğrenciler tam gün boyunca okula gidecek. 23 Nisan’dan bir gün önce olan 22 Nisan yarım gün de olmayacak. Peki, 23 ve 24 Nisan tatil mi?

22 NİSAN’DA NERELER KAPALI OLACAK?

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan günü tüm dünyada coşku ile kutlanacak. 22 Nisan tarihinde kapalı olacak mekanlar da bu sebeple araştırılıyor. Sağlık ocakları, hastaneler, eczaneler 22 Nisan’da nasıl çalışacak?

Aktarılan haberin detaylarına göre 22 Nisan resmi tatil kapsamına alınmadığı için sağlık ocakları, bankalar, hastaneler, okullar ve noter gibi pek çok resmi kurum normal vardiyalarında çalışmaya devam edecek.

23 NİSAN TATİL Mİ?

23 Nisan resmi tatiller içerisinde yer alıyor. Bu sebeple tüm kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra okullarda da resmi tatil prosedürü uygulanacak. 23 Nisan Salı günü okullar, sağlık ocakları, noterler, bankalar ve hastaneler gibi kamu kurumları resmi tatil sebebi ile kapalı olacak. Eczaneler ise nöbetçi eczane sistemi ile hizmet verecek.

24 NİSAN RESMİ TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ?

24 Nisan’da resmi tatil kapsamında yer almıyor. Okullar ve diğer kamu kurumları 24 Nisan tarihinde işleyişine normal bir şekilde devam edecek. Bu kapsamda sadece 23 Nisan’ın resmi tatil olduğunu ifade edebiliriz.