Acı kızgın ateşte kavruldu! O baba enkaz altından bulduğu çocuk kıyafetlerine sarıldı!

Depremin meydana gelmesinin ardından 13 gün geçti.
Acı kızgın ateşte kavruldu! O baba enkaz altından bulduğu çocuk kıyafetlerine sarıldı!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem çevre 10 ili etkisi altına aldı. Büyük bir yıkımın gerçekletiği illerde acı farklı boyutlara çıkarken gelen görüntüler yürek sızlattı. Acılı baba depremin neden olduğu enkazdan çıkan çocuk kıyafetlerine sarılarak çaresizce ağlarken çevredekiler o acı karşısında çaresiz kaldı. Kimse ne yapacağını anlamazken acılı babanın feryatları gündeme damga vurdu. Sosyal medyada görenlerin yüreğini kan ağlatan görüntüler kısa sürede konuşulmaya başlandı. 

ACILI BABA FERYAT ETTİ!

Depremin meydana gelmesinin ardından 13 gün geçti. 13 günün ardından enkaz altında arama kurtarma çalışmaları ekipler tarafından hala devam ederken acılı bir babanın feryadı gündem oldu. Acılı babanın enkaz altından bulduğu çocuk kıayfetlerine sarılması ve koklaması görenlerin yüreğini kan ağlatırken çevredekiler bu acı karşısında ne yapacağını şaşırdı. O anlar kamera kaydına alınırken acılı babanın acı dolu haykırışları kısa sürede çok konuşuldu.

Binlerce vatandaş iki büyük depremin ardından enkaz altında kalırken binlerce kişi hayatını kaybetti. Yaralı ve ölü sayısının git gide arttığı deprem bölgesinden görüntüler depremin 13. gününde de gelmeye devam ederken enkaz altından çıkan çocuk kıyafetlerine sarılarak gözyaşları akıtan baba gündem oldu. Acının kızgın ateşte kavrulduğu o anlar sosyal medyada birçok kullancıı tarafından gözyaşları içerisinde karşılandı. Çocuk kıyafetlerini koklayarak feryat eden baba görenlerin yüreğini yaktı. 

Enkaz altından bulduğu çocuk kıyafetlerini kucağına alarak sarılan öpen ve koklayan acılı babayı çevredekiler çaresiz bir şekilde izledi. Acı karşısında kimse ne yapacağını bilemezken o anlar kamera kayıtlarına yansıdı.