ABB'nin KPSS Genel Tekrar kampı yoğun ilgi gördü

Eğitimde eşitlik ilkesi doğrultusunda hareket eden Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen KPSS Genel Tekrar Kampı yoğun ilgi gördü.
ABB'nin KPSS Genel Tekrar kampı yoğun ilgi gördü

Memur olmak, öğrenmek olarak atanmak, kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak isteyen adayların girmek zorunda oldukları KPSS sınavı için son düzlüğe girildi. 14 Temmuz tarihinde yapılacak olan sınavda adaylar yüksek bir puan almak için çalışmalara başlarken Ankara Büyükşehir Belediyesi sınava girecek adaylara desteğini sürdürüyor.

MANSUR YAVAŞ SINAVA GİRECEK ADAYLARLA BİR ARAYA GELDİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Benim Hocam Yayıncılık ile birlikte ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği “KPSS Genel Tekrar Kampı” bu sene de binlerce gencin katılımıyla başladı. Gençlere seslenen Yavaş, “İnşallah Allah gönlünüze göre versin.

kpss-kampi-001.jpg

Sizler çalışacaksınız ve inşallah istediğiniz yerlere atanacaksınız” dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Benim Hocam Yayıncılık arasında yapılan iş birliği ile ‘KPSS Genel Tekrar Kampı’ programı başladı. 25-30 Mayıs Genel Kültür- Genel Yetenek, 31 Mayıs- 5 Haziran Eğitim Bilimleri olacak şekilde planlanan eğitim kampına 13 bin aday ön başvuruda bulundu.

Bugün itibari ile başlayan kamp 5 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek. Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan dersler sabah saat 09:00 itibari ile başlarken 18:00'e kadar devam edecek. 13 bin kişinin ön başvuru yaptığı kamp yoğun ilgi görürken bugünkü kalabalık kurslara olan ihtiyacı da gözler önüne serdi. Özel eğitim kurumları tarafından verilen kursların fiyatlarında yaşanan artış eğitimde eşitlik tartışmalarının yaşanmasına neden olmuştu.