88 milyona gece yarısı 00.00’da duyuruldu! Resmi Gazete'de acil yürürlüğe girdi

88 milyon için gece yarısı önemli bir açıklama geldi. Vatandaşlar alınan kararları öğrenmek için her gün Resmi Gazete’nin web sitesini ziyaret ediyor. Aktarılan son habere göre 1 Ekim Resmi Gazete kararları belli oldu.
88 milyona gece yarısı 00.00’da duyuruldu! Resmi Gazete'de acil yürürlüğe girdi

Resmi Gazete bugün kararları açıklandı. Yapılan açıklamada 1 Ekim Resmi Gazete kararları belli oldu. Seçimlerin tarihi net olarak belli olurken, alınan diğer kararlar da gece yarısı 00.00’da duyuruldu.

SEÇİM TARİHİ NETLEŞTİ

Yüksek Seçim Kurulu’nun almış olduğu seçim kararının detayları aktarıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre 31 Mart 2023 Pazar günü Türkiye genelinde yerel seçimler yapılacak. Güncellemeler ise 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren YSK’nın belirleyeceği seçim takviminin başlangıç tarihine kadar yapılabileceği belirtildi.

ADRES DEĞİŞİKLİĞİ YAPACAKLAR DİKKAT

YSK’nın almış olduğu karara göre 1 Ekim’den itibaren adresini değiştirecek olan seçmenler, seçim döneminde muhtarlıklarda askıya çıkacak seçmen listelerinde güncel bilgilerinin olmasını istiyorsa, direkt olarak nüfus müdürlüğüne ya da ilçe seçim kurullarına müracaat etmeleri gerekecek.

1 EKİM RESMİ GAZETE KARARLARI

1 Ekim Resmi Gazete kararları www.resmigazete.gov.tr adresi üzerinden yayınlandı. 32326 sayılı Resmi Gazete kararları ve detaylar Resmi Gazete bugünde şu şekilde aktarıldı:

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

TEBLİĞLER

–– Sigorta ve Reasürans ile Emeklilik Şirketlerinin Finansal Tablolarının Sunumu Hakkında Tebliğ

–– Sigortacılık Tekdüzen Hesap Planı ve İzahnamesi Hakkında Tebliğ

YARGI BÖLÜMÜ

YÜKSEK SEÇİM KURULU KARARI

–– Yüksek Seçim Kurulunun 28/09/2023 Tarihli ve 2023/1429 Sayılı Kararı

İLÂN BÖLÜMÜ

a - Yargı İlânları

b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c - Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri