8 Nisan sağlık ocakları açık mı? Sağlık ocakları bugün çalışıyor mu?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasından sonra 8 Nisan sağlık ocakları açık mı? sorusu için araştırmalar hız kazandı. Özellikle 8 Nisan Pazartesi sağlık ocaklarının açık olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor.
8 Nisan sağlık ocakları açık mı? Sağlık ocakları bugün çalışıyor mu?

Sağlık ocakları 8 Nisan Pazartesi açık mı, kaça kadar açık? Bayram boyunca sağlık ocakları nasıl çalışacak? Merak edilen detaylara ilişkin her şey haberimizde!

Ramazan Bayramı tatili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 9 güne çıkarıldı. Vatandaşlar da 8 Nisan Pazartesi sağlık ocakları açık mı? sorusuna yanıt arıyor.

SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

Aktarılan son habere göre sağlık ocakları resmi tatil süresi boyunca kapalı olacak. Aile hekimleri de tatil boyunca vatandaşlara hizmet vermeyecek. 8 Nisan Pazartesi sağlık ocakları açık olacak. Bugün sağlık ocakları tam gün hizmet verecek.

Ancak 9 Nisan Salı bayram arefesi olduğu için sağlık ocakları yarım gün açık olacak. Sağlık ocakları 9 Nisan’da öğleden sonra hizmet vermeyecek.

9 Nisan Salı öğleden sonra olmak üzere sağlık ocakları kapalı olacak. Bayram tatili sonrasında aile hekimlerinin 15 Nisan Pazartesi gününden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacağı biliniyor.

8 NİSAN SAĞLIK OCAKLARI ÇALIŞMA SAATLERİ

Sağlık ocaklarının tatil olup olmayacağı kadar hangi saatler arasında hizmet vereceği merak konusu oldu. Sağlık ocakları çalışma saatleri belli oldu.

Ülke genelinde sağlık ocakları saat 08.00’den itibaren hizmet vermeye başlıyor. Sağlık ocaklarının kapanış saati ise 17.00 olarak biliniyor. Saat 12.00 – 13.00 arasında ise sağlık ocakları öğle molasına girdiği için bu süre zarfında hizmet vermiyor. Cumartesi ve Pazar günlerinin yanı sıra resmi tatil günlerinde de sağlık ocakları kapalı oluyor. Bazı sağlık ocaklarında saha çalışması olması halinde saat 07.00’de de aile hekimi bulmak mümkün olabiliyor.