74 yaşındaki kadın sürücü Sivaslı’yı birbirine kattı

Bu sabah Sivaslı ilçesinde meydana gelen ilginç kazada; 74 yaşındaki kadın sürücü, park halindeki başka bir araca çarptı. Daha sonra kaldırımdaki bank ve çiçek saksılarına çarparak büyük bir markete girmekten son anda kurtuldu.
74 yaşındaki kadın sürücü Sivaslı’yı birbirine kattı

Aynur Ç. (74) yönetimindeki plakalı 64 KC 394 araç, Uşak – Çivril yolu üzerinde ilerlerken, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu, yol kenarında park halinde bulunan 64 NL 333 ve 44 EL 448 plakalı 2 otomobile çarptı.

Hızını alamayan otomobil kaldırımda bulunan oturma bankları ve büyük çiçek saksılarını devirerek, bir markete dalmak üzereyken son anda durdu.

Sağlık ekipleri ve polis derhal olay yerine gelerek müdahalede bulundu. Kazaya karışan 3 araç hasar görürken Aynur Teyze ve çevredeki insanların burnu bile kanamadan kurtulması ise feci kazanın tek sevindirici yönü oldu.

KAZA 2 SAAT EVVEL OLSAYDI ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI OLABİLİRDİ

Can kaybı ve yaralı olmadan bu korkunç kazayı atlatan İlçe halkı; “Kazanın olduğu yer, Uşak’tan Sivaslı’ya yolcu taşıyan, öğrenci servislerinin durduğu çok merkezi bir noktadır.

Kaza, saat 07..0 -09.00 arasında meydana gelse bir çok insan ölebilir ve yaralanabilirdi. Ayrıca, Aynur Teyzenin çarparak devirdiği banklarda her zaman çok sayıda insan oturarak dinlenirdi. Kazanın olduğu saat 11.00 sıralarında kimsenin o noktada olmaması büyük şans” değerlendirmesinde bulundular.

(SALİH KILINÇ / HABER)