5 dizinin birden final yapacağı açıklandı! İşte bitecek diziler

Yavaş yavaş sezon sonuna gelinmesiyle birlikte hangi dizilerin final yapacağı merak konusu olmaya başladı. Aktarılan son habere göre ekran macerasına son verecek dizilerin adı belli oldu. İşte final yapacak 5 dizi
5 dizinin birden final yapacağı açıklandı! İşte bitecek diziler

İzleyiciler hangi dizilerin final yapacağını merak etmeye başlamıştı. Konuya ilişkin gelen peş peşe açıklamalardan sonra final yapacak 5 dizinin adı belli oldu. İşte sezon sonunda ekran macerasını noktalayacak dizilerin adı..

YARGI

Final karar haberi gelen ilk dizilerin başında Yargı geliyor. Ay Yapım imzaladı dizi üç sezon boyunca ekran macerasına devam etti. Aktarılan son habere göre dizinin 26 Mayıs tarihinde final yapması bekleniyor.

ÖMER

Star TV’nin sevilen yapımları arasında olan Ömer dizisinin de final yapacak diziler arasında olacağı iddia edildi. Dizinin 6 Mayıs tarihinde final bölümü ile ekran macerasına nokta koyulacağı iddia edilen bilgiler arasında. Ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

SAKLA BENİ

Yine Star TV dizileri arasında olan Sakla Beni dizisi 2 Mayıs tarihinde final yapacak. Kadrosunda Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kelebek gibi önemli isimlerin olduğu dizi final yapmaya hazırlanıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ

İclal Aydın’ın eserinden ekranlara gelen Üç Kız Kardeş dizisi final yapıyor. 5 sezonluk anlaşması olan ancak 3 sezondur ekranda olan Üç Kız Kardeş dizisi 4 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 84. Bölümü ile final yapacak.

BİR SEVDADIR

Son final kararı da TRT1’den geldi. Çarşamba günleri yayınlanan Bir Sevdadır dizisi için final haberinin aktarıldığı öğrenildi. Başrollerinde Suda Zülal Güler ve Feyyaz Şerifoğlu’nun olduğu Bir Sevdadır dizisi 1 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlara veda edecek diziler arasında yerini alıyor.