26 Ocak Uşak elektrik kesinti programı belli oldu!

OEDAŞ tarafından açıklanan bilgilere göre Uşak'ta planlı elektrik kesintileri ilçelere göre açıklandı. Elektrik kesintileri ilçe ve mahallelere göre farklılık gösterirken vatandaşların mağdur olmaması için kesintisi yaşanacak saat aralıkları belli oldu.
26 Ocak Uşak elektrik kesinti programı belli oldu!

Osmangazi Elektrik Dağıtım (ODEDAŞ) tarafından Afyonkarahisar, Bilecek, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerine elektrik hizmeti sağlanıyor. OEDAŞ'ın Uşak'a sağladığı elektrik hizmetinde aksalıklar yaşanabilirken hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor. 26 Ocak Perşembe tarihinde Uşaklılar ise elektrik kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri araştırıyor.

26 OCAK UŞAK ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Uşaklılar perşembe günü planlı ve plansız elektrik kesintilerinin olup olmayacağını merak ederken Uşak'ın elektriğinden sorumlu olan OEDAŞ, vatandaşları mağdur etmemek adına elektrik kesintileri hakkında detaylı bilgi veriyor. Uşak OEDAŞ tarafından yapılan elektrik kesintileri   hakkında detaylı bilgiler resmi intenet sitesinin yanı sıra186 nolu telefon numarası ile de bilgi alınabiliyor. OEDAŞ'ın resmi internet sitesini günlük olarak güncellemesi sonrası Uşaklılar bölge bölge elektrik kesintilerini öğrenebiliyor. OEDAŞ'ın 26 Ocak Perşembe 2023 tarihinde  yapacağı planlı elektrik kesintileri ise şu şekilde sıralandı;

  •  26 Ocak 2023 tarihi saat 11:00 ile 17:00 arasında Uşak Ulubey'de elektrik kesintisi uygulanacak.
  •  26 Ocak 2023 tarihi saat 09:30 ile 16:30 arasında Uşak Sivaslı'da elektrik kesintisi uygulanacak. 

UŞAK OEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ