2023 KPSS Uşak İl Sınav Koordinasyon Kurul Toplantısı tamamlandı

Bugün gerçekleştirilen KPSS Uşak İl Sınav Koordinasyon Kurul Toplantısı sonrasında açıklamalar yapıldı.
2023 KPSS Uşak İl Sınav Koordinasyon Kurul Toplantısı tamamlandı

Bugün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 23 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak Kamu Personel Seçme (KPSS) Lisans ile 6 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak olan KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) ve ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı sınavlarından önce ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğü tarafından sınav güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıya Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İl Emniyet Müdür V. Hakan Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kurnaz, İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Huriye Akyol ve Sınav Organizasyon Koordinatörü Prof. Dr. Sadiye Tutsak katılarak Sınav Koordinasyon Kurul Başkanı Prof. Dr. Ekrem Savaş başkanlığında gerçekleştirildi.

271 ADAYIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞECEKTİR!

Gerçekleştirilen toplantının ardından Rektör Savaş tarafından “KPSS Lisans sınavı 23 Temmuz 2023 Pazar günü Genel Yetenek - Genel Kültür oturumu olarak saat 10.15’de başlayacak. Sınava 5.623 adayın girmesi bekleniyor. Öğleden sonra gerçekleşecek Eğitim Bilimleri oturumu saat 14.45’de başlayacak ve 3.561 aday sınava girecek. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi / ÖABT oturumu ise 6 Ağustos 2023 Pazar günü saat 10.15’te, 2.961 adayın katılımıyla yapılacak. ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı oturumu aynı gün saat 14.45’de 271 adayın katılımıyla gerçekleştirilecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bina Sınav Sorumluları ve Bina Sınav Sorumlusu Yardımcılarına yönelik, 23 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak Kamu Personel Seçme (KPSS) Lisans ile 6 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak olan KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) ve ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı sınavları için bilgilendirmeler yapıldı.