2023 Jandarma subay astsubay alım sonuçları belli oldu!

2023 Jandarma subay-astsubay başvuru sonuçları için geri sayım devam ederken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Başvuru yapan binlerce aday sonuçlara ilişkin duyuru beklerken beklenen haber geldi.
2023 Jandarma subay astsubay alım sonuçları belli oldu!

2023 Jandarma subay astsubay alım sonuçları belli oldu! -  2023 yılı için Jandarma sözleşmeli subay ve astsubay alımı için başvurular geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Subay ve astsubay olmak isteyen binlerce aday, başvurularını tamamladı ve sonuçlar için bekleyişe geçti. Jandarma astsubay ve subay alımı için binlerce başvurunun yapılırken adaylar gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe çevirmişti. Uzun zamandır duyuru bekleyen başvuru sahipleri için yapılan son dakika açıklamsı ile sonuçların açıklandığı duyuruldu. 

2023 JANDARMA SÖZLEŞMELİ SUBAY-ASTSUBAY ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI 

Jandarma subay ve astsubay alımı başvurularının sona ermesinin ardından başvuru sonuçları için araştırmalar başladı. Bir süredir başvuru sonuçlarına ilişkin haber bekleyen adayların sonuçları 16 Mart 2023 tarihi ile açıklandı. Jandarma sözleşmeli subay-astsubay alımı başvuru sonuçları ''jandarma.gov.tr'' adresi üzerinden başvuru sahiplerine duyuruldu. Adayların sınav sonuçlarını ''vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris'' internet adresi Personel Temin Sistemi 'Sonuç Bilgileri' bölümü altında 'Sonuçlarım' kısmından görüntüleyebiliyor. 

2023 JANDARMA SUBAY-ASTSUBAY BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2023 Jandarma subay-astsubay alım sonuçlarıyla ilgili yapılan açıklamada duyurular bölümünde sonuç ekranlarında yer verildi. Adaylar başvuru sonuçlarını e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile de kontrol edilebilecek.

E-DEVLET SONUÇ SORGULAMA EKRANI