2003 yılından önce doğanlar dikkat! Dolar ile maaşlı Kabin memuru alımları için ilan yayımladı!

SunExpress tarafından yayımlanan son ilan ile birlikte kabin memuru olarak çalışmak isteyen kişiler için ilanın yayımlandığı duyuruldu.
2003 yılından önce doğanlar dikkat! Dolar ile maaşlı Kabin memuru alımları için ilan yayımladı!

SunExpress tarafından yayımlanan son ilana göre dolar ile çalışacak olan 180 personelin alımının gerçekleştirileceği öğrenildiği. Verilen iş tanımına göre "Mülakat merkezlerimiz Antalya, İzmir ve Ankara’dır. Bu pozisyon özelinde sadece Antalya ve İzmir üssümüz için belirli süreli sözleşme çerçevesinde işe alım yapılacaktır. Sözleşme sonunda performans değerlendirmelerine istinaden belirsiz süreli sözleşme ile devam etmek mümkün olacaktır. Süreçte toplam 180 arkadaşımızı kabin memuru olarak SunExpress Ailemize katmayı hedeflemekteyiz." şeklindeki ifadeler ile kabin memuru alımının yapılacağının yanı sıra başvuru şartları ve detaylarına da yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? 

Kabin memuru olarak çalışacak olan kişilerin yayımlanan ilana göre belli başlı şartları sağlaması gerekmektedir. Bu şartların tamamı ise şu şekilde verilmiştir; 

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız ve Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahipseniz,
  • 01.01.2003 ve öncesi doğumluysanız,
  • Yurt içinde okuduysanız en az lise diploması, yurt dışında okuduysanız lise denklik belgesi ibraz edebilecekseniz,
  • İyi derecede Türkçe ve İngilizce biliyorsanız (ek dil tercih sebebidir),
  • Kadın adaylar için, 1.55 -1.80m boy aralığında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz,
  • Erkek adaylar için, 1.60 -1.85m boy aralığında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz,
  • Kabin memuru üniforması giyildiğinde, vücudunuzun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmuyorsa,
  • Dış görünüşünüze özen gösteriyor ve iyi derecede yüzme biliyorsanız başvuru yapabilirsiniz. 

ALIMLAR MÜLAKAT İLE YAPILACAK! 

Yapılan açıklamaya göre kişilerin yukarıdaki başvuru şartlarını sağlamasının ardından 2 aşamalı mülakat sürecine girmektedir. 1. adımda kişilere online bir şekilde İngilizce seviyesi test edilmektedir. Bu aşamayı başarılı bir şekilde tamamlayan kişiler 2. adım olarak ise yüz yüze başvurular gerçekleştirilmektedir. Toplamda 45 dakika sürecek olan bu mülakt ile birlikte kişilerin işe uygun olup olmadığına karar verilmektedir. 

NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR? 

Kabin memuru olarak çalışmak üzere başvuru yapmak isteyen kişilerin Kariyer Ney üzerinden yayınlanan ilana ulaşması gerekmektedir. 3 gün önce yayımlnana bu ilana göre alımların Antalya ve İzmir illeri için geçerli olduğu ise ifade edilmiştir.