2 Haziran Cuma günü elektrikler kesilecek! OEDAŞ abonelerine duyuruldu

OEDAŞ, kesinti programını yeniledi. 1 Haziran Cuma günü Uşak'ta elektriklerin planlı olarak kesileceği açıklandı. Elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahaller ile birlikte kesinti aralıkları da belli oldu.
2 Haziran Cuma günü elektrikler kesilecek! OEDAŞ abonelerine duyuruldu

2 Haziran Cuma günü elektrikler kesilecek! OEDAŞ  abonelerine duyuruldu - Hizmetlerini 5 ilde sürdüren aralarında Uşak'ın da bulunduğu illerde elektrik dağıtımı sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi (OEDAŞ), resmi internet sitesi üzerinden abonelerini bilgilendirmeye devam ediyor. Elektrik kesintisi yapacağı ilçe ve mahalle bilgilerini saat aralıkları ile birlikte paylaşmayı sürdüren OEDAŞ, kesinti programını açıkladı. Uşaklılar, 1 Haziran Cuma günü elektrik kesintilerinin yapılacağı adresleri sorgularken yeni günün programı da belli oldu.

OEDAŞ, hizmet kalitesini iyileştirmek için çalışmalarına devam ederken Uşaklıklar cuma günü planlı elektrik kesintisi programını sorguluyor.  Bu kapsamda OEDAŞ tarafından 1 Haziran Cuma günü yapılacak planlı kesinti takvimi açıklandı.

1 HAZİRAN UŞAK ELEKTRİK KESİNTİ PROGRAMI 

Uşak'ın elektrik dağıtımını sağlayan OEDAŞ, planlı elektrik kesinti programını duyurdu. OEDAŞ, kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgilerini saat aralıklarıyla beraber Uşaklılara açıklanırken hizmet iyileştirmeleri ve arızaları gidermek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. OEDAŞ, kesinti bilgilerine dair saat aralıklarını da detaylandırdı. Buna göre yapılacak kesinti bilgileri şöyle açıklandı;


Uşak, BANAZ 2 Haziran 2023 13:00 - 02 Haziran 2023 17:00 Tarihleri arasında kesinti uygulanacak.
Uşak, EŞME  2 Haziran 2023 13:00 - 02 Haziran 2023 18:00 Tarihleri arasında kesinti uygulanacak.


Uşak, EŞME  2 Haziran 2023 09:00 - 02 Haziran 2023 12:00 Tarihleri arasında kesinti uygulanacak.
Uşak, BANAZ  2 Haziran 2023 09:00 - 02 Haziran 2023 12:00 Tarihleri arasında kesinti uygulanacak.

Bölgenizdeki planlı kesintilerden sms ile bilgilendirme için 7/24 hizmet veren ALO 186 Çözüm Merkezini arayarak veya web site üzerinden bilgi güncelleme kısmından güncelleyerek haberdar olabilirsiniz. Kesinti bilgileri ile ilgili güncel haberler için ''Usakgundem.com'' adresini takp edebilirsiniz.