19 Mart Pazar nerede deprem oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından binlerce artçı sarsıntı kaydedildi. Ülke genelinde art arda yaşanan depremlerin ardından bugün Malatya'dan bir deprem geldi. Vatandaşlar ise yaşanan depremlere ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor.
19 Mart Pazar nerede deprem oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

19 Mart Pazar nerede deprem oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi - Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremin ardından binlerce artçı sarsıntı kaydedildi. Son dakika deprem haberleriise gündeme gelmeye devam ediyor. Türkiye'de meydana gelen depremler vatandaşları tedirgin ederken Malatya'da bir deprem daha meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet Acil Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan ölçümlerine göre Türkiye'de meydana gelen son depremler listelendi. 

MALATYA'DA DEPREM OLDU

Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi. Malatya'da merkez üssü Doğanşehir ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Saat 10.25'teki depremin derinliği 6,96 kilometre olarak açıklandı. Çevre ilçe ve illerde de hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Öte yandan 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya'da 4 bine yakın bina yıkılmıştı. 

19 MART SON DEPREMLER LİSTESİ

Depremlerin sürekliliği nedeniyle vatandaşlar anbean ''Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Vatandaşlar bulundukları bölgede deprem olup olmadığını sorgularken ''En son nerede deprem oldu?'' sorusu gündeme taşındı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine ilişkin detaylar kurumların resmi internet sitesi üzerinden paylalışmaya devam ediyor. 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ