164 metrelik 'yüzen otel' depremzedelere açıldı!

Yüzen Gemide bulunan imkanlar gündeme geldi. Afetzedelere kapılarını sonuna dek açan yüzen geminin içerisinde ihtiyaç olan her şeyin bulunması dikkat çekti.
164 metrelik 'yüzen otel' depremzedelere açıldı!

Kahramanmaraş merkezki iki büyük deprem çevre 10 ilde etkisini büyük şekilde gösterirken depremden etkilenen depremzedeler için 0 kabin ve 1056 yatak kapasitesi bulunan 164 metre uzunluğundaki gemi 200 personelle hizmet vermeye başladı. 

DEPREMZEDELERE AÇILDI!

Miray Cruises firma tarafından alınan Bahama bayraklı 164 metre uzunluk ve 23 metre genişliğindeki deprem Kahramanmaraş merkezli depremde evini kaybeden vatandaşlar için kapılarını açtı. Birçok depremzede için hizmete açılan yüzen gemide depremzede misafirleri ilk karşılayan isim Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez oldu. Gemide bulunan imkanlar ise dikkat çekti. 

Yüzen Gemide bulunan imkanlar gündeme geldi. Afetzedelere kapılarını sonuna dek açan yüzen geminin içerisinde ihtiyaç olan her şeyin bulunması dikkat çekti. Gemide Gemi, çocuk oyun salonları, doktor, restoran, kütüphane bulunuyor. Sıcak su ve 3 öğün yemek hizmetinin bulunduğunu aktaran İşletme Müdürü Deniz Bayram "5 yıldızlı otel düzeyinde odalarımız. Her türlü şartlarını kendine sunup bir nevi evlerinde yaşıyorlarmış hissini uyandırmaya çalışacağız. Gemimizde yaklaşık 200 personelle hizmet vereceğiz" açıklamasında bulundu. 

HİZMET BEŞ YILDIZLI OTELLE AYNI!

Bir otelde hizmetin verilme şekli ile gemide depremzedelere verilen hizmet şeklinin birebir olduğunu dile getiren Gemi organizasyon işlerinin sorumlusu Vahit Şimşek "Yuvalarını, evlatlarını, analarını, babalarını kaybetmiş bu insanların her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olabilmek için varız. Yemek hizmetimiz olacak ama aralarda ihtiyaçlarına göre sıcak ve soğuk içecekler kendilerine ikram edilecek." diye konuştu.