14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! En güzel Sevgililer Günü sözleri 2024!

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları araştırılmaya başlandı. En güzel 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları hangileri? Sevgililer Günü için anlamlı sözler nasıl bulunur?
14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! En güzel Sevgililer Günü sözleri 2024!

Her yıl kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü çok büyük ilgi görüyor. Bu özel günde insanlar en güzel ve en romantik sevgililer günü mesajlarını araştırıyorlar. Sevgililer günü için en özel mesajlar 14 Şubat’ta hediyeler kadar önemseniyor. Sevgililer günü için hediye alacak olanlar bu özel güne dair anlamlı, duygusal, romantik, farklı, kısa mesajları bir not olarak hediyelerine ekliyorlar.

SEVGİLİLER GÜNÜ NEDİR?

Dünyanın çok sayıda ülkesinde 14 Şubat Sevgililer Günü kutlanmaktadır. Bu özel günde sevgililer arasında hediyeleşmeler olmaktadır. Hediye alınmasa bile güzel bir mesaj bile hediye kadar değerli olabiliyor. Bunun için en özel mesajın seçilmesi gerekiyor. Sevgililer Günü hikayesi 1800’lü yıllara kadar uzanıyor. ABD’li Esther Howland’ın başlattığı bu gelenek zamanla evrensel bir boyuta ulaşmıştır. Hediyeleşmelerin olduğu 14 Şubat Sevgililer Günü ticari yönü ile oldukça önemli hale gelmiş ve buradan aldığı destekle tüm dünyaya yayılmıştır. Suudi Arabistan’da 14 Şubat Sevgililer Günü kutlaması için ürün satışı yasaktır. İran, Pakistan, Özbekistan, Endonezya, Malezya, Türkmenistan da sevgililer günü kutlamayan ülkelerdendir.

EN ÖZEL SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

En özel sevgililer günü mesajlarını şu şekilde derledik:

Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım!

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

Her sabah uyandığımda kendime, “Böyle birini hak etmek için ne yaptım?” diye soruyorum. Meleğim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Seninle tanışana kadar hayatımın mükemmel olduğunu düşünüyordum. Hayatımda senin gibi harika bir kadın/adam olmadan tüm bunların eksik olduğunu gösterdin. Seni her zaman seveceğim. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir....Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum...Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sen benim gecelerime yıldız, sabahlarıma güneşsin; aşkınla her anım aydınlanıyor.

Sana olan sevgim, okyanusun derinliği gibi sınırsız ve gökyüzünün genişliği kadar engin.

Birlikte geçirdiğimiz her an, bir şiirin en güzel mısraları gibi kalbimde yer ediniyor.

Seninle her buluşma, kaybolmuş bir hazineyi bulmak gibi değerli ve heyecan verici.