13 ŞEHİDİMİZ İÇİN VALİ VE BELEDİYE BAŞKANININ TEPKİSİ

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için Uşak Valisi Funda Kocabıyık ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’da sosyal medya sayfalarından birer taziye mesajı yayınladı ve Hain terör örgütü PKK’yı lanetledi.
13 ŞEHİDİMİZ İÇİN VALİ VE BELEDİYE BAŞKANININ TEPKİSİ

Vali Kocabıyık mesajında; “PKK, tescilli bir terör örgütüdür. Birçok canın katili, olayın müsebbibidir. Bu aşağılık örgüt, 6 yıl önce kaçırılan ve alıkonulan 13 asker, polis ve sivil vatandaşımızı şehit etmiştir.

PKK terör örgütünün alçaklığının, kalleşliğinin affı yoktur. Vatandaşlarımızı şehit eden katillerden hesap sorulacaktır. Şehit edilen vatandaşlarımızın kanı yerde kalmayacak, bize bu acıyı yaşatanlar en büyük acıyla sınanacaktır.

Bu mübarek günlerde duam şudur ki Allah’ın azabı, PKK terör örgütünün ve yandaşlarının üzerine olsun!” şeklinde sert bir ifade kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da mesajında; “Başımız sağ olsun. Eli kanlı terör örgütü tarafından şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum.

Terörü ve terörün destekçilerini lanetliyor, bu ülkeye zarar vermek isteyen hiçbir kirli emelin başaramayacağını belirtmek istiyorum!” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ/HABER