13 Nisan kargolar eczaneler açık mı kapalı mı bugün çalışıyor mu?

Ramazan Bayramı tatili için artık geri sayım başlarken 13 Nisan 2024 Cumartesi bugün kargolar açık mı, eczaneler çalışıyor mu sorusunun yanıtı aranmaya başlandı.
13 Nisan kargolar eczaneler açık mı kapalı mı bugün çalışıyor mu?

13 Nisan kargolar eczaneler açık mı kapalı mı bugün çalışıyor mu? - 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesi için geri sayım başlarken tatile giden kişilerin dönüş çilesi başlamıştı. Yollarda büyük bir trafik yoğunluğu yaşanırken bayram nedeniyle ertelenen işler için araştırmalar başladı. 13 Nisan Cumartesi eczaneler açık mı, bugün kargolar çalışıyor mu?

13 NİSAN ECZANELER AÇIK MI, NÖBETÇİ ECZANE VAR MI?

Acil sağlık sorunu yaşayan ve ilaç desteğine ihtiyaç duyan kişilere yönelik olarak tüm bayram boyunca olduğu gibi 13 Nisan 2024 Cumartesi günü de nöbetçi eczaneler hizmet verecek. Bugün 9 günlük resmi Ramazan Bayramı tatili devam ettiği için eczaneler kapalı olacak. Bayram boyunca olduğu gibi bugünde sadece nöbetçi eczaneler açık olacak. Yaşadığınız il ve ilçede nöbetçi eczaneleri öğrenerek hizmet alabilirsiniz...

13 NİSAN 2024 CUMARTESİ BUGÜN KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU, AÇIK MI?

Kargolar konusunda ise daha karışık bir durum söz konusu. Çünkü kargo şubeleri bu konuda kendileri inisiyatif alacaklar. Yani Pazartesi günü yoğunluk yaşanmaması adına bazı kargo şubeleri açılarak hizmet verecek ancak bu kararı şubenin kendisi verecek. Bu nedenle çalıştığınız kargo şubesini telefonla arayarak bilgi alabilir, çalışıp çalışmadıklarını sorabilirsiniz.

Bazı dağıtım şirketleri ise sadece büyük ana dağıtım şubelerini açarken toplama yapma hizmetini vermeden sadece şubelere dağıtım yapma kararı aldı. Yani Pazartesi günü itibari ile şubelerin dağıtacakları kargolar ulaştırılacak...