Ziraat Bankası'ndan 2.332 TL taksitle 60 ay vadeli 50.000 TL destek kredisi müjdesi!

Kredi faiz oranları son dakika güncellendi Ziraat Bankası en uygun ihtiyaç kredisi paketini açıkladı. Düşük faiz oranı ile 60 ay vadeli destek kredisi başladı...
Ziraat Bankası'ndan 2.332 TL taksitle 60 ay vadeli 50.000 TL destek kredisi müjdesi!

Ziraat Bankası'ndan 2.332 TL taksitle 60 ay vadeli 50.000 TL destek kredisi müjdesi! - Merkez Bankası tarafından yapılan faiz artırımları sonrasında bankaların kredi faizlerinde de yükseliş yaşanmış, özellikle de ihtiyaç kredisi faiz oranları cepleri yakmıştı.

Kredi çekmek istiyorum diyen kişilerin bir çoğu yüksek faiz oranları nedeniyle bu taleplerinden vazgeçerken Ziraat Bankası yeni destek kredisi paketi ile dikkat çekti. 60 ay vadeli destek kredisi ile belirlenen kriterleri taşıyan kişilere ucuz kredi desteği sağlanacağı açıklandı...

ZİRAAT BANKASI YALITIM KREDİSİ NEDİR, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Yapılan açıklamada Ziraat Bankası "Son yıllarda tüm dünyada meydana gelen doğal afetler ile iklim değişikliğinin etkileri üst seviyelerde yaşanıyor. Küresel ısınmanın en büyük nedenlerinden bir tanesi gerek evsel kullanımların gerekse mevcut üretim süreçlerinin neden olduğu emisyon ve karbon salımı olarak kabul görüyor. Ziraat Bankası olarak sektör içindeki öncülüğümüzü bu konuya ilişkin yapılacak harcama ve yatırımların finansmanında da devam ettiriyoruz." diyerek yalıtım kredisi vereceğini duyurdu. Kredi şartları ise şu şekilde açıklandı:

Söz konusu kredi bağımsız bölüm başına azami 50.000 TL ve azami 60 ay vadede kullandırılabilecektir.

Krediye konu olabilecek harcamalar;

Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri

Dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı

Apartman site/yönetimi bünyesindeki konutlar için, apartman/site yönetimi tarafından oy çokluğuyla karar alınması gerekmektedir. Yönetim karar defterinin Şubemize ibrazı ile başvuru yapılabilecektir.

Müşterilerimiz, müstakil bağımsız bölümü için başvurabileceği gibi, apartman/site yönetimi bünyesindeki konutu için tek başına yalıtım hizmeti almak istemesi halinde de başvuru yapabilecektir.

Apartman/site yönetimi olarak karar alınması ile yalıtım hizmeti alınacak olması halinde Uygulayıcı Firma ile apartman/site yönetimi arasında anlaşma yapılmış olması gerekmektedir.

50-bin-kredi-hesapalma.jpg

60 AY VADELİ KREDİ HESAPLAMA TABLOSU 2024! ZİRAAT BANKASI 50.000 TL KREDİ AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR, KAÇ TL ÖDENİR?

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından 60 ay vadeli destek kredisi imkanı sunulurken kredinin aylık ödeme tutarı ise 2 bin 332 TL olarak açıklandı. Yukarıda yer alan koşulları taşıyan kişilere 60 ay vadeli ısı yalıtım kredisi desteği 60 ay vadeli olarak sunulacak...