Ziraat Bankası ve Vakıfbank birleşti! Akaryakıt harcamalarına dev bonus ödemesi yapılacak hemen inceleyin

Türkiye'de bankalardan kart kampanyaları duyurulmaya devam ediyor. Buna göre ise Ziraat Bankası ve Vakıfbank akaryakıt harcamalarına bonus verecek.
Ziraat Bankası ve Vakıfbank birleşti! Akaryakıt harcamalarına dev bonus ödemesi yapılacak hemen inceleyin

Ziraat Bankası ve Vakıfbank birleşti! Akaryakıt harcamalarına dev bonus ödemesi yapılacak hemen inceleyin Türkiye'de bankalardan kart kampanyaları duyurulmaya devam ediyor. Buna göre ise Ziraat Bankası ve Vakıfbank akaryakıt harcamalarına bonus verecek. Her ay müşterilerine birbirinden farklı kampanyalar eşliğinde parapuan veren kamu bankalarında akaryakıt harcamalarına özel bonus ödemeleri yapılacağı da duyuruldu.

Bankalar tarafından yapılan açıklamalar sonrasında ise Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası da netleşti. İşte bankanın hazırladığı kampanyaya dair detaylar ve koşullar da belli oldu.

Akaryakıt Harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira

Kampanya 16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil ve bankkart resmi internet sayfasından katılım sağlanması gerekmektedir.

Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir.İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 6 Nisan 2023 tarihinde yüklenecektir.

4 adet 500 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinize 60 TL Worldpuan! 

VakıfBank Worldcard ile 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 500 TL ve üzeri alışverişe 60 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 60 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

İşlem iptali durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya katılımınızı 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.