Ziraat Bankası son dakika duyurdu! Müşterilerine özel 475 TL verilecek!

Makul kampanyaları ile sık sık gündeme gelen Ziraat Bankası son açıklama ile birlikte de toplamda 475 TL kazanılacak kart kampanyaları bulunduğu öğrenildi.
Ziraat Bankası son dakika duyurdu! Müşterilerine özel 475 TL verilecek!

Ziraat Bankası tarafından yapılan son açıklamalarda müşterilerine özel kart kampanyaları paylaşılmaya başlandı. Bu açıklamalar ile birlikte kimlerin kampanya dahilinde 475 TL alabileceği merak konusu oldu. Banka tarafından sık sık yapılan paylaşımlara göre başvuru yapabilecek olan kişiler ve kampanya detayları belli olurken, bu kampanyaların içerikleri de öğrenilmiş oldu. 

ZİRAAT BANKASI KART KAMPANYALARINI AÇIKLADI! 

Bugün Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre kart kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detaylar belli oldu! Yapılan bu açıklamalara göre başvuru yapacak olan kişiler için resmi internet sitesinde yayımladıkları Ziraat Bankası tarafından şu şekilde verildi;

AKARYAKIT HARCAMALARINA ÖZEL 75 TL! 

250 TL ve üzeri dördüncü harcamalarda kullanılabilecek olan bu kampanya otogaz ve akaryakıt harcamaları için geçerlidir. Toplamda 4 harcama yapılması gereken bu harcamaya göre 31 Mart 2023 tarihine kadar 75 TL alınabileceği öğrenildi. Katılım sağlamak isteyen kişilerin ise Ziraat Bankası mobil ya da internet sitesi üzerinden başvuru yapabileceği öğrenildi. 

E-TİCARET ALIŞVERİŞİNE 150 TL! 

İnternet alışverişinden vazgeçemiyorum diyenler dikkat! Ziraat Bankası tarafından e-Ticaret alışverişlerinde tek seferde yapılacak olan 400 TL ve üzeri her harcamada 30, toplamda 150 TL alınabileceği ifade edildi. Katılım sağlamak isteye kişilerin yine Mobil Uygulama ya da internet sitesi üzerinden katılım sağlaması gerektiği ifade edilirken, son günün 31 Mart olduğu ifade edildi. 

MARKET ALIŞVERİŞLERİNE BANKADA 150 TL! 

16 Mart 2023 tarihide sona erecek! Yapılan açıklamlara göre Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarında geçerli olacak şekilde anlaşmalı iş yerlerinde yapılacak olan 300 TL ve üzeri 6 defa alışveriş yapması gerektiği öğrenildi. Her alışverişte 25 TL Bankkart lira verileceği açıklanırken en fazla 150 TL kazanılabileceği açıklandı. 

QR HARCAMALARINDA 100 TL VERİLİYOR!!

Son olarak açıklanan kampanyaya göre 100 TL ve üzeri her alışverişte 10, toplamda ise 100 TL verileceği öğrenildi. Bir günde yalnızca bir işlemin geçerliliğini koruduğu bilindiği gibi kampanyanın 31 Mart 2023 tarihinde sona ereceği öğrenilmiş oldu. 

İlgili Haberler