Ziraat Bankası Girişimciye Değer Kredisi Kimlere Veriliyor?

Kobi’ler ülkemiz ekonomisi için hayati önemi vardır. Bu anlamda Kobi’lerin nakit ihtiyaçları için Ziraat bankası oldukça uygun şartlarda kredi kampanyası sunmaktadır.
Ziraat Bankası Girişimciye Değer Kredisi Kimlere Veriliyor?

Ülkemizde büyük ve küçük ölçekli binlerce Kobi işletmesi bulunmaktadır. Bu işletmelerin büyümesi, gelişmesi ve üretimini arttırmaları için zaman zaman finansman desteğine ihtiyaç duymaktadırlar. Bu anlamda ülkemizde faizlerin son yıllarda yükselmesi Kobi’leri oldukça zor durumda bırakmıştır. Yüksek oranda kredi kullanan Kobi’ler geri ödemede zorluk çekmeye başlamışlardır.

Ziraat Bankası bu aşamada Kobi’lere destek sağlamak amacıyla girişimciye değer kredisi adı altında Kobi2ler için hem uygun vade hem de uygun faiz oranı ile kredi imkânı sunmaktadır. Bu ideal ve avantajlı fırsatlar sayesinde Kobi’ler kendileri için gerekli kaynağı en uygun şartlarda bulmuş olacaktır. Özellikle ülkemizin ekonomik anlamda zor günler geçirdiği günümüzde Kobi2ler için verilen bu destek hem anlamlı hem de oldukça değerli durumdadır.

Girişimciye Değer Kredisinin Detayları

Ziraat Bankası tarafından sunulan girişimciye değer kredisinin detayları ise şu şekildedir; öncelikle kredisini en üst limiti 250 bin TL olarak belirlenmiştir. Özellikle küçük işletmeler için bu miktar oldukça işe yarar seviyede olmaktadır. Kredi vadesi ise 5 yıl yani 6 ay vadeli olarak açıklanmıştır. Yine bu vade oranı son yıllarda verilen en iyi vade oranlarından biri durumundadır.

Ziraat Bankası’ndan girişimciye değer kredisi çekmek isteyenlerin en merak ettiği konu ise faiz oranıdır. Bu aşamada kredi vadeleri 1 ile 12 ay vade için 0,88, 16 ile 36 ay vade aralığı için 0,91, 37 ile 48 ay vade aralığı için 0,94 ve 49 ile 60 ay vade aralığı için ise 0,96 olarak belirlenmiş durumdadır.