Ziraat Bankası Akbank Garanti BBVA İş Yapı Kredi! Banka hesabı olanlara 25.000 TL yattı hemen bakın

Banka hesabı olan milyonlarca kişiye son dakika duyurusu yapıldı. Ziraat, Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank banka hesabı olanlara 25.000 TL yattı hemen bakın!
Ziraat Bankası Akbank Garanti BBVA İş Yapı Kredi! Banka hesabı olanlara 25.000 TL yattı hemen bakın

Ziraat Bankası Akbank Garanti BBVA İş Yapı Kredi! Banka hesabı olanlara 25.000 TL yattı hemen bakın - Nakit paraya sıkışan kişilerin sayısı her geçen gün artarken bankalar bir kere daha devreye girdi. Banka hesabı olan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada 6 bankadan hesap sahiplerine 25.000 TL tanımlandığı duyuruldu.

Türkiye'nin dev markaları arasında yer alan ve en çok müşterisi olan bankaları arasında gösterilen Ziraat Bankası, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası, Garanti BBVA ve Akbank tarafından yapılan güncelleme ilan edildi. Yapılan güncelleme sonucunda uygun bulunan milyonlarca kişiye hazır kredi limiti olarak 25.000 TL tanımlandı. Kredi çekmek isteyen, nakit para sıkışıklığı yaşayan kişiler tek bir tuşla hemen hazır kredi limitlerini hesaplarına aktarabilecekler.

HAZIR KREDİ LİMİTİ NEDİR, NASIL ÇEKİLİR?

Nakde sıkıştım diyen kişilerin imdadına yine bankalar yetişti. Türkiye'ni dev bankaları özel kredi tekliflerini açıkladı. Hazır kredi limiti tanımlanan kişiler mobil uygulama üzerinden hesaplarına girerek krediler bölümünden kendilerine hazırlanan bu limiti anında hesaplarına aktararak kullanabilecekler.

hazir-kredi-i.jpg

hazir-kredi-2.jpg

36 AY VADELİ 25.000 TL KREDİ HESAPLAMA! 25 BİN LİRA KREDİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR?

Çekilecek olan kredinin taksit tutarı ise tercih edilen bankaya göre değişecek. Her bankanın uyguladığı ihtiyaç kredisi faiz oranı farklı olduğu için kredi taksit tutarı da değişkenlik gösteriyor. Örneğin Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi çeken bir kişi aylık 2 bin 31 TL taksit öderken Akbank üzerinden aynı tutarda kredi çeken bir kişinin aylık taksit ödemesi ise 1.738 TL olarak gerçekleşiyor.

Sizde hemen bankanızın mobil uygulama şubesini ziyaret ederek adınıza tanımlı bulunan bir hazır kredi limiti olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.