Zamların en okkalısı ona geliyor! Yüzde 50 ZAM açıklandı kilosu tam 1.000 TL oluyor

Türkiye'de başlayan zam yağmuru cepleri yaktı yeni zam vatandaşın sofrasına düştü. Artık marketten kasaptan alırken 2 kere düşüneceksiniz yemeklere gramla katacaksınız...
Zamların en okkalısı ona geliyor! Yüzde 50 ZAM açıklandı kilosu tam 1.000 TL oluyor

Zamların en okkalısı ona geliyor! Yüzde 50 ZAM açıklandı kilosu tam 1.000 TL oluyor - Hem döviz kuru hem de enlflasyonda yaşanan yükseliş pek çok ürün ve hizmette rekor zamlar yapılmasına neden olurken bir son dakika zam haberi daha açıklandı.

Son dönemde gıda fiyatlarında yaşanan yükseliş vatandaşın mutfağına ateş düşmesine neden olurken et fiyatlarına rekor zam açıklandı. Zaten son dönemde gelen zamlar nedeniyle vatandaş artık gramla et almaya başlarken yapılan açıklama ile yemeklere artık et koymanın imkansız hale geleceği tarih belli oldu.

ET FİYATLARINA REKOR ZAM AÇIKLANDI! ETE SON DAKİKA ZAM KIYMA VE KUŞBASI ET NE KADAR, KAÇ TL OLACAK?

Gıda fiyatlarında yaşanan yükseliş vatandaşın artık boğazından da kısmasına neden olurken gıdaya bir zam haberi daha geldi. Vatandaşın artık korkarak uğradığı kasap reyonuna rekor zam ilan edildi. Konu hakkında açıklama ZiraatBankası (E)Genel Müdür Yardımcısı, Halkbank(E)Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Şenol Babuşcu tarafından yapıldı.

ete-zam.jpg

Babuşcu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu tarafından yapılan açıklamayı paylaştı. Et fiyatlarına yıl sonuna kadar rekor zam geleceğini dile getiren Babuşcu "Yıl sonuna kadar et fiyatlarının %40-50 artışla 1.000 TL yi geçtiğini göreceksiniz." ifadeleri ile kırmızı ete yüzde 50 zam geleceğini ifade etti.