Yeni promosyon anlaşmasına imzalar atıldı! Tek seferde 21.600 lira ödeme yapılacak

Türkiye'de yeni promosyon anlaşmaları gündeme bomba gibi düştü.
Yeni promosyon anlaşmasına imzalar atıldı! Tek seferde 21.600 lira ödeme yapılacak

Yeni promosyon anlaşmasına imzalar atıldı! Tek seferde 21.600 lira ödeme yapılacak - Türkiye'de yeni promosyon anlaşmaları gündeme bomba gibi düştü. Buna göre ise son dönemlerde yapılan promosyon anlaşmaları doğrultusunda bankalar tarafından maaş promosyon ihaleleri kurumlar da çalışanları adına da en avantajlı teklifleri sunan bankalar ile anlaşmalar gerçekleştiriyor.

Türkiye'de yaşanan ekonomik problemler sebebi ile imzalanacak olan promosyon anlaşmaları doğrultusunda bu süreçte çalışanlara da faydalı olma beklentileri ile ihalelere öncülük edecek olan kurumlar ve sendikalar tarafından da sık sık ifade edilmekte.

Ülke genelinde geçmiş yıllara oranla da imzalanacak olan promosyon miktarlarında yaşanan artışlar son anlaşmalara doğru yansırken bu süreçte de, Sağlık-İŞ Konya'nın öncülük ettiği promosyon görüşmelerinde Vakıfbank ile Konya Selçuk Üniversitesi arasında promosyon anlaşması imzalandı.

Yapılan anlaşmalara göre ise üniversitede sağlık çalışanlarına 36 aylık anlaşmalarına göre 21 bin 600 lira promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. Promosyon anlaşmasına dair detayları da Sağlık-İş Konya tarafından duyuruldu: "En yüksek teklif veren Vakıfbank ile yapılan son görüşmeler neticesinde 3 yıl için (Brüt 28.800-Ceza 7.200) her bir çalışana eşit Net 21.600 TL maaş promosyonu anlaşması imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi.