Yemek siparişi verecekler bu şartı sağlayın Akbank'tan 200 TL indirim kazanın!

Akbank internet sitesi üzerinden yemek sepeti kampanyasını açıkladı. Akbank o şartı sağlayan herkese online alışverişlerde 200 TL indirim yapacak. İşte detaylar.
Yemek siparişi verecekler bu şartı sağlayın Akbank'tan 200 TL indirim kazanın!

Akbank ve yemeksepeti ile ortak yapmış olduğu kampanyayı internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olanlara Yemeksepeti restoran indirimi sunulacak.

Bu indirimden yararlanmak için ise 1014YEMEK200 davet kodu ile Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olunması gerekmektedir. Peki bu kampanyanın detayları nedir? Son dönemlerde ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuz bir dizi olaydan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Bu zamlardan kötü etkilenen vatandaşlar ise bankalar tarafından yapılan kampanyaları yakından takip etmeye başladılar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz.

Akbank ise internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre online yemek siparişlerinde 200 TL indirim kuponu fırsatı sunulmaktadır. İşte detaylar.

KAMPANYANIN DETAYLAR

Akbank yemeksepeti indirim kampanyası kapsamında 1014YEMEK200 davet kodu ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 200 TL değerinde indirim kodundan faydalanabileceklerdir. Ayrıca indirim kuponu Yemeksepeti Restoran ve yemek sekmesinde geçerlidir. Mahalle ve market sekmelerinde geçerli değildir.

Kampanyadan kazanılan 200 TL’lik indirim kuponu minimum 200 TL’lik alışverişlerde geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında kazanılan bu tutar Yemeksepeti indirim kodunun kullanım süresi ise 30 Nisan 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Saat 23.59’da sona erecektir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz sayılacaktır. Kazanılan 200 TL değerindeki indirim kuponu Akbank tarafından SMS yolu ile müşterinin cep telefonuna gönderilecektir.

İlgili Haberler