Yapı Kredi Bankası Mayıs bombasını patlattı! En yüksek promosyon 35.520 TL oldu 15 Mayıs'ta başlıyor

Mayıs ayı promosyon teklifleri ve rakamları tek tek açıklanmaya devam ederken Yapı Kredi Bankası promosyon sözleşmesi imzaladı en yüksek promosyonu 35.520 TL yaptı.
Yapı Kredi Bankası Mayıs bombasını patlattı! En yüksek promosyon 35.520 TL oldu 15 Mayıs'ta başlıyor

Yapı Kredi Bankası Mayıs bombasını patlattı! En yüksek promosyon 35.520 TL oldu 15 Mayıs'ta başlıyor - Mayıs ayının gelmesi ile gözler bankaların promosyon tekliflerine çevrilirken yeni rakamlar peş peşe açıklanmaya başlandı. Yeni güncelleme yapan bankalar arasına Yapı Kredi Bankası da katıldı.

Yapı Kredi Bankası hem emekli maaşı promosyonu hem de çalışan promosyon rakamlarında güncellemeye gitti. Mayıs ayı itibari ile ödenen rakamda yükseliş yaşanırken 15 Mayıs itibari ile atılan imzalar kapsamında sözleşme kapsamına giren personele ödenecek olan maaş promosyonu rakamı 35 bin 520 TL olarak belirlendi.

YAPI KREDİ BANKASI PROMOSYONU GÜNCELLEDİ!

Yapı Kred Bankası ile sözleşme imzaladıklarını açıklayan Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Banka Promosyon Sözleşmesi” imzalandı. Promosyon ücretleri 15 Mayıs 2024’ü takip eden 10 iş günü içerisinde personellerimizin hesaplarına tek seferde ve peşin 35.525 TL olarak aktarılacaktır. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Viranşehir Kaymakamınız Sn. Önder Koç’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Çetin Gören’e, Şube Müdürlerimize ve sendika temsilcilerimize teşekkür ederiz. Eğitim camiamıza hayırlı olsun’’ diyerek ödemenin 15 Mayıs tarihi itibari ile başlayacağını ve 15 gün içinde hesaplara tek seferde peşin olarak yatırılacağını ifade etti.

ykb-promosyon.jpg

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, EN YÜKSEK PROMOSYON NİSAN 2024 KAÇ TL?

Yapı Kredi Bankası emekli maaşı promosyonu olarak halen 18 bin TL rakamını ödemeye devam ediyor. Banka bu rakam ile en yüksek promosyon veren banka olarak ilk sırada yer alırken emekli maaşına göre kademeli olarak ödenen rakam 6.250 TL'den başlayıp 15 bin TL'ye kadar çıkıyor. Ek ödemeler ile toplamda 18 bin liraya ulaşıyor.