Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

Yapı Kredi Bankası'nın emekli maaş promosyonu kapsamında yaptığı ödemeler merak ediliyor. Emekli maaş müşterileri Yapı Kredi Bankası'ndan ne kadar maaş promosyonu alacaklar?
Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

Emeklilere bankaların ödedikleri maaş promosyonlarında zaman zaman değişiklikler yapılabiliyor. Bundan dolayı emekliler banka banka maaş promosyonu ödemelerini sürekli olarak araştırıyorlar. Ödeme tutarları en çok merak edilen bankalardan birisi de Yapı Kredi Bankası oluyor. Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası ile müşterilere ne kadar ödeme yapıyor?

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU GÜNCEL TARİFE!

Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere promosyon ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Bu ödemeleri almak isteyen emeklilerin belirli koşulları sağlamaları gerekiyor. Öncelikle emekli müşterinin emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıması gerekiyor. Sonrasında ise emekli müşteri ile Yapı Kredi Bankası arasında maaş promosyonu sözleşmesi yapılıyor.

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında Yapı Kredi Bankası şu ödemeleri yapıyor:

10.000 TL’ye kadar maaşı olanlara 6.250 TL
10.000 TL ile 15.000 TL arasında maaşı olanlara 10.000 TL
15.000 TL ile 20.000 TL arasında maaşı olanlara 12.500 TL
20.000 TL ve üzerinde maaşı olanlara 15.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekliler için Yapı Kredi Bankası sadece maaş promosyonu ödemiyor. Belirli koşulların yerine getirilmesi ile Yapı Kredi Bankası’ndan ek promosyon ödemeleri de alınabiliyor. Bu ek promosyonlarda maaş tutarlarının bir belirleyici özelliği bulunmuyor.

Emekli maaş müşterileri Yapı Kredi Bankası’na 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı vererek 1.000 TL ek promosyon alma hakkı elde ediyorlar. Bunun yanında Yapı Kredi Bankası kredi kartlarından toplamda 1.000 TL harcama yapan müşteriler 1.000 TL daha ek promosyon alıyorlar. Müşteriler Yapı kredi Mobil’e giriş yapmaları veya yeniden bu uygulamayı aktif etmeleri durumunda da 1.000 TL daha ek promosyon alma hakkı elde ediyorlar. Tüm bu koşulları yerine getirenler toplamda 3.000 TL ek promosyon alıyorlar.

Yapı Kredi Bankası’ndan bir emekli müşteri 15.000 TL maaş promosyonu aldığında ek promosyon ile beraber alabileceği toplam ödeme tutarı 18.000 TL oluyor.