Yakıt cimrisi SUV Renault Captur bu fiyatlarla satışa çıktı!

Renault’un dikkat çeken modellerinden olan Captur satış rekorları kırmaya devam ediyor. Renault Captur model aracın öne çıkan özellikleri nelerdir, Eylül ayı fiyatları ne kadar?
Yakıt cimrisi SUV Renault Captur bu fiyatlarla satışa çıktı!

Sıfır kilometre araç satın almak isteyenler bazı modellere çok daha fazla yönelmeye başladılar. Bu modellerin arasında Renault Captur da yer alıyor. Oldukça göz alıcı bir görüntüsü olan Renault Captur’un kullanıcılarına sunduğu imkanlar bu aracı rakiplerinin bir adım önüne çıkarıyor. Renault Captur nasıl bir araba, dikkat çeken özellikleri nelerdir?

RENAULT CAPTUR ÖZELLİKLERİ!

Renault Captur’un en çok dikkat çeken kısmı tasarımı oldu. Bu araç güçlü bir SUV tasarımı konseptinde dizayn edildi. Kaslı ve atletik tasarımlı bir SUV olan Renault Captur bu tip araçları sevenleri cezbediyor.

İç tasarımı da gayet gelişmiş olan Renault Captur’da 9,3'' multimedya ve navigasyon sistemi, 10,2'' kişiselleştirilebilir dijital sürücü ekranı, yenilikçi kokpit tipi yüksek orta konsol, E-shifter vites kolu gibi özellikler yer alıyor.

Benzinli bir motora sahip olan Renault Captur hybrid özelliği ile özel bir motor tipine de sahip oluyor.

Mild hybrid teknolojisi 0,13 kWh’lik bataryaya sahiptir ve Renault Captur için yakıt tüketimini düşürmeye yardımcı olur.

Direkt enjeksiyonlu ve 4 silindirli olan bu mild hybrid turbo motor, 140 bg güç ve 260 Nm tork sunar. Oldukça dinamik bir sürüş deneyimi sunarken aynı zamanda da tutumludur. Ekstra sürüş keyfi ve performans için 155 bg güç ve ve 270 Nm tork sunan mild hybrid turbo motor çok farklı bir sürüş deneyimi sunabiliyor.

Renault Captur için açıklanan ve uygulamada bulunan fiyat listesi şöyle:

Renault Captur Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg: 1.308.000 TL
Renault Captur Icon 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg: 1.362.900 TL
Renault Captur R.S. Line 1.3 Mild Hybrid EDC 155 bg: 1.495.000 TL