Volkswagen'den SUV mucizesi! Yeni Tiguan fiyatları belli oldu!

Sıfır kilometre otomobiller için fiyatlar belli olmaya devam ediyor. Volkswagen firması üst düzey modellerinden olan Volkswagen Yeni Tiguan için yeni fiyat listesini açıkladı.
Volkswagen'den SUV mucizesi! Yeni Tiguan fiyatları belli oldu!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları içim yeniş gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Araç satın alacak olanlar Mayıs ayının fiyatlarının belli olmasını merakla bekliyordular. Otomobil firmaları maliyet hesaplamaları ile satış hedeflerini değerlendirerek araçların fiyat listelerini belirlediler. Yeni fiyatlardan satışa başlayan firmalar yeni bir rekabet ile birbirleriyle yarışmaya başladılar. Volkswagen firması da çok satan modeli olan Volkswagen Yeni Tiguan için yeni fiyatları duyurdu.

GERÇEK SUV DENEYİMİ!

Volkswagen Yeni Tiguan firma tarafından “Gerçek SUV Deneyimi” mottosuyla tanıtıldı. Firmanın açıklamasına göre dünya çapındaki popüler model olan Tiguan yeni özellikleri ile kullanıcılara üst düzey bir sürüş deneyimi sunuyor. 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi, Geliştirilmiş Adaptif Şasi Kontrolü, Mild Hybrid motor teknolojisi gibi daha çok sayıda yeni özellik ile Volkswagen Yeni Tiguan artık çok daha üst seviyede bir araç oldu.

FİYATLAR AÇIKLANDI!

Volkswagen Yeni Tiguan için firmanın açıklamış olduğu fiyat listesi şu şekilde:

Volkswagen Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Life: 2.035.000 TL
Volkswagen Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Elegance: 2.390.000 TL
Volkswagen Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG R-Line: 2.570.000 TL
Volkswagen Yeni Tiguan 2.0 TDI SCR 193 PS Elegance 4M DSG: 3.521.000 TL
Volkswagen Yeni Tiguan 2.0 TDI SCR 193 PS R-Line 4M DSG: 3.756.000 TL

Açıklanan fiyat listesi incelendiğinde bu araç için taşıt kredisi imkanı bulunmuyor. Bankalar BDDK’nın talimatı gereği 2 Milyon TL’nin üstünde olan otomobiller için taşıt kredisi veremiyorlar. Aynı şekilde fiyatlar ÖTV muafiyeti üst limitini aştığı için Volkswagen Yeni Tiguan satın alırken ÖTV muafiyeti hakkı olanlar bu muafiyeti kullanamıyorlar.