Vakıfbank kart sahipleri için açıkladı! LPG, benzin ve motorin alacaklara 60 lira net indirim yapılacak

Türkiye'de Vakıfbank kart sahipleri için açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.
Vakıfbank kart sahipleri için açıkladı! LPG, benzin ve motorin alacaklara 60 lira net indirim yapılacak

Vakıfbank kart sahipleri için açıkladı! LPG, benzin ve motorin alacaklara 60 lira net indirim yapılacak - Türkiye'de Vakıfbank kart sahipleri için açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Buna göre ise kampanya doğrultusunda katılım gösterecek kişilere 60 lira puan verileceği belirtildi.

Bu puanların ise sonrasında yakıt alımında kullanılacak ve toplamda 60 liralık net bir indirim gerçekleştirilecek. Vakıfbank resmi internet sayfası üzerinden yapılan kampanya duyurusunda Vakıfbank Worldcard ile 31 Mart tarihine kadar yapılacak olan 4 adet 500 lira ve üzeri alışverişe 60 lira Worldpuan hediye edileceği açıklandı. Kampanyaya dair detaylar da Vakıfbank resmi internet sayfasında yer aldı.

VAKIFBANK AKARYAKIT İNDİRİMİ

Vakıfbank resmi internet sayfasında kampanyaya dair detaylar şu şekilde belirtildi.

  • VakıfBank Worldcard ile 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 500 TL ve üzeri alışverişe 60 TL Worldpuan hediye edilecektir.
  • Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 60 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • İşlem iptali durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.
  • Aynı gün tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
  • Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyanın 31 Mart'ta sona ereceği ve kazanılan puanlarında 9 Nisan 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 24 Nisan 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 25 Nisan 2023 tarihinde geri alınacaktır.